Ruitschade

Een sterretje of een vervelende barst opgelopen in uw voorruit? Kan gebeuren! Indien u verzekerd bent voor ruitschade, leest u hier wat u moet doen.

Ruitschade: altijd vlot en snel geregeld

Een keitje in de voorruit gekregen of ruitschade door een hagelbui? TVM helpt u 7 dagen op 7 en 24 uur per dag uit de nood. Indien het enkel gaat om ruitschade, kunt u deze schade laten herstellen zonder eerst contact op te nemen met TVM. Het enige wat u moet doen, is de factuur doorsturen naar TVM Belgium.

TIP: TVM heeft met sommige gespecialiseerde glasherstellers een overeenkomst. Bij deze glasherstellers geniet u een aantal voordelen. Bij een herstelling via een harsinjectie betaalt u geen vrijstelling. En bij een vervanging van de ruit betaalt u een verminderde vrijstelling. Bedrijven betalen eveneens de terugvorderbare BTW.

Heeft u naast ruitschade ook blikschade opgelopen? Dan vindt u hier de correcte instructies.

TVM Belgium gebruikt cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren en om ervoor te zorgen dat wij voor u relevante advertenties tonen. Als u doorklikt, gaat u akkoord met het gebruik ervan. Voor meer informatie over onze cookies, klik hier.