TVM Belgium, uw verzekeringsexpert voor transport en logistiek

TVM Belgium is uw verzekeringsexpert voor transport en logistiek. Sinds 1991 zijn we er voor transportondernemers, in voor- en tegenspoed. Wij zorgen ervoor dat chauffeurs veilig de baan op kunnen en uw transporten goed verzekerd zijn.

TVM Nederland en TVM Belgium,
een korte geschiedenis

Als dochteronderneming van het Nederlandse TVM verzekeringen staan we voor meer dan 60 jaar geschiedenis. Daarom geven we u graag een blik achter de schermen.

Ruim 60 jaar geleden waren transportrisico’s nauwelijks te verzekeren. Daarom bundelden in 1962 een aantal transportondernemers hun krachten. Ze legden ieder een deel van het waarborgkapitaal in, zodat zij samen de risico’s konden dragen. De coöperatie was geboren.

Nu, ruim 60 jaar later, is TVM een begrip in de wereld van transport en logistiek. Naast een breed palet aan verzekeringen, kunnen transportondernemers bij TVM terecht voor preventieadvies, juridische hulp en opleidingen.

Sinds 22 februari 1991 is TVM ook in België actief. Dochtermaatschappij TVM België N.V. doet die dag haar intrede op de Belgische professionele verzekeringsmarkt. De afgelopen meer dan 30 jaar groeide TVM Belgium uit tot een gezond bedrijf met duizenden klanten en vele tienduizenden verzekerde voertuigen.

 

TVM Belgium vandaag de dag

TVM Belgium wil ook de komende jaren blijven groeien in België. Groeien in aantal en groeien in toegevoegde waarde voor onze klanten. Daarom introduceren wij doorlopend aanvullende diensten om onze klanten nog beter te faciliteren op het gebied van risicomanagement, preventie en transportveiligheid. Een voorbeeld daarvan is ons opleidingscentrum TVM solutions, waarbinnen wij cursussen, workshops en code 95-opleidingen aanbieden.

Tot slot zorgen we er via digitalisering en automatisering voor dat processen snel en eenvoudig verlopen. Op die manier verhogen we de klantbeleving. Uiteraard met behoud van persoonlijk contact, want betrokkenheid vertaalt zich altijd in tevreden klanten. Wij zijn er trots op dat duizenden transportondernemers ons waarderen als hun betrouwbare en deskundige partner in transport en logistiek.