Op de hoogte van de actuele transportthema’s

Voldoende aandacht voor preventie zorgt ervoor dat u goed voorbereid op pad gaat. Maar daarnaast is het belangrijk goed geïnformeerd te zijn over actuele thema’s en trends die een impact kunnen hebben op uw activiteiten. Denk aan de oorlog in Oekraïne, maar ook de uitdagingen van een bedrijfsoverdracht of het nieuwe profiel van een transportplanner.

Risico’s inschatten op korte en lange termijn

Wil u met uw onderneming op korte en lange termijn succesvol zijn, dan is het belangrijk om zowel op de hoogte te zijn van actuele thema’s als van trends die op langere termijn een belangrijke impact kunnen hebben. Ook dat is goed voorbereid zijn!

TVM staat u graag bij als het gaat om de belangrijkste trends in de sector of actuele thema’s die voor een nieuwe situatie van uw bedrijf zorgen. Zo voorkomt u schade en verzekert u de continuïteit van uw onderneming.
 

De oorlog in Oekraïne en de sancties

De oorlog in Oekraïne en de sancties die gelden voor import en export van en naar Rusland en Wit-Rusland maken transport van en naar deze landen extreem gevaarlijk, waardoor u in vele gevallen niet verzekerd bent. Volg de situatie dan ook op de voet op.

Ontdek de impact van het conflict op transport in de regio

 

Greenpaper – overdracht bij familiebedrijven

Bijna driekwart van de bedrijven binnen de sector van transport en logistiek is een familiebedrijf en krijgt vroeg of laat te maken met de uitdagingen rond bedrijfsopvolging. Maar wanneer is de tijd rijp om de fakkel over te dragen aan de volgende generatie? In een greenpaper onderzocht TVM problemen en oplossingen bij bedrijfsopvolging.

Ontdek de greenpaper

 

Greenpaper – de planner van de toekomst

Geen goed draaiend transportbedrijf zonder doorwinterde planners. Hun job verandert razendsnel, gedreven door de groeiende mogelijkheden van technologie en het veranderende gedrag van zowel de klant als de consument. TVM beantwoordde de meest prangende vragen over transportplanning in een greenpaper, gerealiseerd in samenwerking met het Nederlandse onderzoeksbureau Panteia.

Ontdek de greenpaper