Werken bij TVM Belgium

Op zoek naar een fijne job bij een sterk groeiend en toonaangevend bedrijf? TVM Belgium is dé verzekeraar voor transporteurs. Met verzekeringen, diensten, advies en opleidingen maken wij onze klanten tot de veiligste vervoerders van Europa.

 

 

Waarom zou je bij TVM Belgium komen werken?

Plezier in je werk? Dat krijg je door uitdagingen en een optimale sfeer. Beide vind je in overvloed bij TVM Belgium. We werken met gemotiveerde professionals in een informele setting waar volop ruimte is voor persoonlijke groei. Samen zorgen we met innovatieve producten en diensten voor meer veiligheid op de baan.

TVM Belgium is een unieke organisatie. Dat merk je dagelijks aan grote en kleine dingen.
 

Lees meer over de voordelen van werken bij TVM

 

Vacatures

TVM Belgium is altijd op zoek naar toppers die willen bijdragen aan veiligheid op de baan. Bekijk onze vacatures en solliciteer vandaag nog naar jouw plek in ons team.
 

Ontdek onze openstaande vacatures
 

Wanneer je profiel past bij wat wij zoeken, nodigt één van onze HR business partners je uit voor een digitale kennismaking. Zijn we allebei enthousiast? Dan volgt een online gesprek met de leidinggevende van de afdeling waarbinnen je solliciteert. En wanneer we een klik voelen op inhoud en persoonlijkheid, spreken we elkaar uitgebreid bij ons op kantoor tijdens een fysiek sollicitatiegesprek.

 

Spontane sollicitatie of stage

Staat jouw droombaan niet tussen onze openstaande vacatures? Stuur ons een spontane sollicitatie of informeer naar een stageplaats. Want TVM Belgium is altijd op zoek naar nieuw talent!

Mail je cv en motivatiebrief naar Hellen Weyers via vacature@tvm.be en vertel in welke rol jouw toegevoegde waarde goed uit de verf komt. Voeg voor een stageplaats ook de relevante informatie vanuit je opleiding toe.