TVM Belgium, uw verzekeringspartner

Al ruim 30 jaar is TVM Belgium dé verzekeringsexpert voor ondernemers in transport en logistiek. Naast uitgebreide verzekeringspakketten bieden wij preventieadvies, juridische hulp en een scala aan trainingen en code 95-opleidingen aan. Wij zorgen ervoor dat chauffeurs veilig de baan op kunnen en uw transporten goed verzekerd zijn.

De historiek en strategie van TVM Belgium

TVM Belgium is opgericht in 1990 als dochteronderneming van het Nederlandse TVM verzekeringen. Samen staan we voor meer dan 60 jaar geschiedenis. Een blik achter de schermen van een bijzonder bedrijf.
 

Ontdek wie we zijn en wat we doen

 

Nieuws uit eigen huis

Actualiteit uit de transportwereld en persberichten van TVM. Onze kijk op logistiek, transport, scheepvaart, preventie, verzekeringen en verkeer.
 

De belangrijkste actualiteit bij TVM Belgium

 

Werken bij TVM Belgium

Heeft u een passie voor transport en logistiek? TVM Belgium is altijd op zoek naar ambitieuze medewerkers. Bekijk de vacatures of solliciteer spontaan.
 

Op zoek naar een uitdagende job?

 

Contact

Stel uw vraag. Een overzicht van contactpersonen en TVM afdelingen.
 

Op zoek naar de juiste contactpersoon

 

Opleidingen en andere hulp via TVM solutions

TVM solutions helpt transport- en andere ondernemingen met opleidingen en extra producten, zowel voor chauffeurs als voor andere medewerkers.
 

Meer over TVM solutions

 

TVM letselschaderegeling N.V.

TVM letselschaderegeling België N.V. is het schaderegelingsbureau van TVM Belgium. Wij behandelen letselschadedossiers waarbij Belgische slachtoffers betrokken zijn.
 

Meer over ons zusterbedrijf

 

Wettelijke bescherming

TVM Belgium is transparant over haar werkwijze en producten zodat klanten een goed geïnformeerde beslissing kunnen nemen.
 

Meer informatie