Nieuws en actualiteit

Het laatste nieuws en persberichten van TVM over logistiek, transport, preventie, verzekeringen, verkeer en TVM Belgium. 

90 nieuwsberichten

7 juni 2024

Kris De Leeneer bouwt logistieke partnerships

Kris De Leeneer begon begin jaren 2000 als puur transportbedrijf. Zaakvoerder Kris ging toen zelf nog de baan op met zijn vrachtwagen. Dankzij een sterke en persoonlijke klantenservice groeide het bedrijf snel en evolueerde het tot een echte logistieke partner voor hun klanten. In 2023 openden ze een gloednieuwe site van maar liefst 15.000 m2 langs de E17 in Lokeren. Wij spraken met Kris De Leeneer, kapitein van dit welvarend schip.

3 juni 2024

TVM solutions blaast twee kaarsjes uit

TVM solutions bestaat in 2024 twee jaar. Het ideale moment dus om even in de achteruitkijkspiegel te kijken en terug te blikken op de belangrijkste realisaties van het opleidingscentrum van TVM Belgium.

29 mei 2024

TVM Belgium is opnieuw een trotse partner van de Truckersquiz

Op 3 juni gaat de derde editie van de Truckersquiz van start. TVM Belgium is opnieuw partner van dit initiatief, dat vrachtwagenchauffeurs de kans biedt om hun verkeerskennis op een leuke en interactieve manier te testen en te verbeteren. Deelnemen is mogelijk tot en met 3 juli.

21 mei 2024

TVM solutions breidt het opleidingsaanbod uit met de eerste masterclass

TVM solutions investeert doorlopend in de ontwikkeling van een gevarieerd opleidingsaanbod op maat van beroepschauffeurs, transportondernemers en instructeurs. Om hen zo goed mogelijk te ondersteunen op weg naar een veiliger wegverkeer, organiseert TVM solutions vanaf nu ook masterclasses waar diepgaande kennis en expertise centraal staan. De eerste masterclass gaat over de rol van het Europees aanrijdingsformulier op de schaderegeling na een ongeval.

23 april 2024

TVM Belgium lanceert zero-emissieverzekering

Als eerste verzekeringsmaatschappij in de sector introduceert TVM Belgium een speciale zero-emissieverzekering voor vrachtwagens en bestelwagens. Veel bedrijven zijn anno 2024 volop aan het investeren in voertuigen op alternatieve brandstoffen. TVM Belgium wil haar klanten zo goed mogelijk ondersteunen in deze transitie.