Verzekering BA onderneming

Veroorzaakt u of uw medewerker schade die voortkomt uit uw beroepsactiviteiten? Dan sluit u best een aansprakelijkheidsverzekering voor ondernemingen af. De bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering (BA-onderneming) van TVM is specifiek samengesteld voor transportbedrijven.

Waarom een verzekering BA onderneming afsluiten?

Een ongeluk zit in een klein hoekje en waar gewerkt wordt, worden soms ook fouten gemaakt. Denk aan een situatie waarbij u tijdens het uitladen van goederen per ongeluk schade toebrengt aan een voetganger of geparkeerd voertuig. En wat te denken van uw chauffeur die een verkeerd product aflevert waardoor uw klant flinke materiële schade oploopt? In al die gevallen kunt u terugvallen op uw verzekering burgerlijke aansprakelijkheid onderneming.  

Deze bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering van TVM, ook wel BA onderneming genoemd, verzekert precies wat voor u belangrijk is. Zodat u na een incident niet met een financiële kater achterblijft. 

De verzekering BA onderneming is geen verplichting, maar wel een must. De gevolgen kunnen immers groot zijn wanneer u of een van uw medewerkers schade toebrengt aan een derde. Met een BA onderneming dekt u lichamelijke, materiële en immateriële schade die ontstaat tijdens of door uw beroepsactiviteiten.  

 

Wat houdt de verzekering BA onderneming in? 

Goed verzekerd zijn, geeft rust. Wanneer u de verzekering BA onderneming bij TVM afsluit, dan is dit wat u kunt verwachten: 

 • Alle door u of uw personeel aangebrachte schade wordt volledig gedekt en snel vergoed aan anderen. 

 • TVM stelt de verzekering BA onderneming samen op maat voor uw bedrijf. Zo past de verzekering BA onderneming precies bij uw activiteiten en behoeften.  

 • Als gespecialiseerde transportverzekeraar is TVM goed vertrouwd met de concrete noden van elk soort transportbedrijf. 
   

4 waarborgen in 1

De verzekering BA onderneming is bij TVM afgestemd op de transportbranche. U krijgt bij ons een verzekeringspakket met maar liefst 4 verschillende waarborgen. Zo gaat u met 4 verzekeringen in 1 goed beschermd de baan op. Dit zijn de waarborgen: 

 • BA uitbating: schade aan derden veroorzaakt tijdens de exploitatie 

 • Toevertrouwd goed: schade aan laad- en losmateriaal van derden 

 • BA na levering: schade aan derden na de levering of de uitvoering van werken 

 • Rechtsbijstand: juridische bijstand bij burgerlijke geschillen 

 

Interesse? Contacteer uw makelaar

Al gedacht aan een volledige package?

Voor een transportondernemer zijn verzekeringen geen dagelijkse kost. U heeft wel wat anders aan uw hoofd.

Toch wilt u het wel goed regelen. En daar ontstaan de vragen:

 • Welke verzekeringen zijn belangrijk?
 • Welke verzekeringen zijn verplicht?
 • Welk risico loop ik indien ik een bepaalde verzekering niet neem?
 • Welke verzekeringen horen bij de grootte van mijn bedrijf?
   

Die vragen hebben wij ons ook gesteld én we hebben het voor u uitgezocht.

Het resultaat?

Een handige TVM package met daarin de verzekeringen die u nodig heeft. Keurig gebundeld in een package, afgestemd op het type vervoer en de grootte van uw onderneming. Zo kunt u zorgeloos de baan op!