Preventie voor een veilig transport

U wilt uw transport snel, stipt en vooral veilig laten verlopen. Preventie is dan cruciaal. Maar om preventie in uw transportbedrijf de juiste aandacht te geven, kunt u wel wat hulp gebruiken. Wij helpen u graag om preventie te verankeren in uw transportonderneming. 

Krijg inzicht in uw schadecijfers
Bespaar kosten
Ondersteuning door experts

Preventie is goed voor uw chauffeurs, uw klanten en uw portemonnee


De transportsector is prachtig, maar helaas niet zonder risico’s. Denk aan verkeersongevallen, manoeuvreerschades, gezondheidsproblemen bij chauffeurs, ongelukken op het bedrijfsterrein en diefstal van ladingen. Ook wie zijn eigen vracht vervoert, kent dit soort hinder.

Gelukkig kan preventie heel wat problemen voorkomen. Bij TVM kennen we de positieve impact van preventie. Daarom is het een vast onderdeel van onze dienstverlening en een kosteloze service voor onze klanten. Afhankelijk van de grootte van uw onderneming, komen onze preventieadviseurs een of meerdere keren per jaar bij u langs.

De positieve impact van preventie maakt dat uw chauffeurs met plezier op weg gaan en ’s avonds weer veilig terug naar huis kunnen. Daarnaast zien klanten die actief aan preventie doen hun schades verminderen. Zo daalde het aantal klanten met een schadegeval in een jaar tijd (tussen 2019 en 2020) met maar liefst 10%.

Schade vermijden heeft bovendien een positief effect op de premies.

TVM blijft investeren in gratis preventiediensten voor haar klanten en ontwikkelt daarnaast extra preventiediensten en specifieke opleidingen. Samen met u zetten we preventieadviezen om in concrete acties.
 

Preventieservice

Schades zijn duur, tijdrovend en frustrerend. Met onze preventieservice helpen wij u om schades te voorkomen. Dat is kostenbesparend en verhoogt het werkplezier. U maakt als TVM klant kosteloos gebruik van deze preventieservice voor uw transportbedrijf.

Bekijk de TVM preventieservice

 

TVM Drive klantenplatform

Ontdek TVM Drive, onze digitale klantomgeving waarin uw preventietraject centraal staat. Met TVM Drive ondersteunen we uw preventie-inspanningen. Op dit platform bundelen we uw preventieacties en berekent u hoe groot uw kostenbesparing is die u hiermee kunt realiseren.

Ga naar TVM Drive klantenplatform

 

Preventieworkshops

Preventie is belangrijk binnen transportbedrijven. Een preventieworkshop van TVM creëert bewustwording bij chauffeurs, transportplanners en het management. Zo verankert u preventie in het dagelijks beleid.  

Bekijk de preventieworkshops

 

Ridders van de Weg

Jarenlang schadevrij rijden is een topprestatie én een win-winsituatie die wij graag belonen. Dat doen wij met het veiligheidsinitiatief Ridders van de Weg dat de verkeersveiligheid stimuleert. Meld uzelf of uw vrachtwagenchauffeurs aan voor deze onderscheiding voor veilig rijgedrag.

Meer over Ridders van de Weg