Volledig verzekerd met een package

Of u nu de goederen van derden of uw eigen goederen vervoert, u wilt uw risico’s goed verzekeren zonder gedoe. Daarom heeft TVM een aantal packages uitgewerkt tot maximaal 10 voertuigen: alle verzekeringen die uw onderneming nodig heeft in één handige bundel.
Zo kunt u zorgeloos en goed verzekerd de baan op.

Package vrachtwagen voor transportbedrijven

Breng de verzekeringen voor uw vloot tot 10 vrachtwagens onder in één handige package. Al uw waarborgen voor vervoer rekening derden (VRD) op elkaar afgestemd en op maat voor uw transportonderneming, bedrijfsgrootte, type materieel en specifieke noden.

Package vrachtwagen VRD

 

Package vrachtwagen voor vervoer van uw eigen materiaal

Vervoert u uw eigen goederen? Dan is de continuïteit van uw bedrijf van groot belang en vormen schades een groot risico. Dek uw risico’s af met een verzekeringspakket speciaal voor vervoerders van eigen goederen (VER). Overzichtelijk en snel geregeld.

Package vrachtwagen VER

 

Package lichte vrachtwagen voor transportbedrijven

Als koerier bent u onderweg met de goederen van uw klanten. Vertraging in de levering, schade of verlies van goederen wilt u voorkomen en anders zo goed mogelijk verzekeren. De TVM package lichte vrachtwagen rekening derden (VRD) biedt u alle zekerheid die u nodig heeft. 

Package lichte vrachtwagen VRD

 

Package lichte vrachtwagen voor andere bedrijven

Heeft u als ondernemer maximaal 10 bestelwagens in uw bedrijf? Met de package voor lichte vrachtwagens vervoer eigen rekening (VER) zijn ze goed verzekerd. De package bevat alle noodzakelijk verzekeringen en u voegt er eenvoudig aanvullende verzekeringen aan toe. Zo heeft u één totaaloplossing en zijn uw risico’s goed verzekerd. 

Package lichte vrachtwagen VER

 

Heeft u meer dan 10 vracht- of bestelwagens? 

Wilt u meer dan 10 vrachtwagens of bestelwagens verzekeren? Dan maken we voor uw bedrijf een package op maat. Want voor bedrijven met een vloot van meer dan 10 voertuigen is een maatwerk package beter. Kies voor een verzekeringspakket dat naadloos aansluit op uw specifieke situatie.

Ontdek al onze verzekeringen 

 

Package bedrijfswagen 

U wilt de personenwagens in uw onderneming goed verzekeren. Dat kan via de TVM Package bedrijfswagen, een uitgebreid pakket dat u zekerheid biedt bij schade. 

Package bedrijfswagen