Expert voor uw transportverzekering
Preventieadvies op maat
Schade beperken? Volg een ​​opleiding

Nieuws

3 november 2023

TVM Belgium viert Dirk De Groodt en Stefaan Lannoo als Diamanten Ridders van de Weg 2023

Dirk De Groodt (58) en Stefaan Lannoo (49) rijden dit jaar maar liefst 20 jaar ongevalvrij met de vrachtwagen en worden voor deze bijzondere prestatie gevierd door TVM Belgium, de verzekeringsexpert voor transport en logistiek.

14 oktober 2023

Recordaantal Ridders van de Weg 2023

Met 482 Ridders van de Weg overtreffen we dit jaar de uitgaven van 2022 en 2021, die beiden ook al een recordjaar waren, met respectievelijk 386 en 259 Ridders. Hiermee is de huidige editie de meest succesvolle tot nu toe!

28 september 2023

TVM solutions pakt de dode hoek aan met de nieuwe dienst ‘Spiegels afstellen’

TVM solutions, het opleidingscentrum van TVM Belgium, helpt bedrijven op weg naar een efficiënter en veiliger wegverkeer. Hoewel vrachtwagenchauffeurs gevaarlijke wegsituaties nooit volledig kunnen uitsluiten, zijn er manieren om het risico op ongevallen te beperken. Een juiste spiegelafstelling is daarbij onmisbaar.

23 juni 2023

Chauffeursportret van André Van Den Branden

Begin juni heeft TVM Belgium, de verzekeringsexpert voor transport en logistiek, André Van Den Branden uit De Klinge bekroond tot Dé Gouden Ridder van de Weg 2023.

16 juni 2023

André Van Den Branden rijdt 1.250.000 kilometer ongevalvrij!

We deelden het goede nieuws al mee in het nieuwsbericht op onze website van zaterdag 10 juni: André Van Den Branden is dé Gouden Ridder van de Weg 2023!

Zijn uw chauffeurs Ridders van de Weg?

Bij TVM leveren wij graag een positieve bijdrage aan de verkeersveiligheid. Dat doen we via schadepreventie en risicobeheer. Daarnaast zetten wij jaarlijks vrachtwagenchauffeurs in de bloemetjes met ons veiligheidsinitiatief 'Ridders van de Weg'. 

Wij zijn TVM

Werken bij TVM Belgium

Plezier in je werk? Dat krijg je door uitdagingen en een optimale sfeer. Beide vind je in overvloed bij TVM Belgium. We werken met gemotiveerde professionals in een informele setting waar volop ruimte is voor persoonlijke groei. 

Op zoek naar een fijne job bij een sterk groeiend en toonaangevend bedrijf? Bekijk onze vacatures en wie weet word jij binnenkort onze nieuwe collega.