Expert voor uw transportverzekering
Preventieadvies op maat
Schade beperken? Volg een ​​opleiding

Nieuws

7 juni 2024

Kris De Leeneer bouwt logistieke partnerships

Kris De Leeneer begon begin jaren 2000 als puur transportbedrijf. Zaakvoerder Kris ging toen zelf nog de baan op met zijn vrachtwagen. Dankzij een sterke en persoonlijke klantenservice groeide het bedrijf snel en evolueerde het tot een echte logistieke partner voor hun klanten. In 2023 openden ze een gloednieuwe site van maar liefst 15.000 m2 langs de E17 in Lokeren. Wij spraken met Kris De Leeneer, kapitein van dit welvarend schip.

3 juni 2024

TVM solutions blaast twee kaarsjes uit

TVM solutions bestaat in 2024 twee jaar. Het ideale moment dus om even in de achteruitkijkspiegel te kijken en terug te blikken op de belangrijkste realisaties van het opleidingscentrum van TVM Belgium.

29 mei 2024

TVM Belgium is opnieuw een trotse partner van de Truckersquiz

Op 3 juni gaat de derde editie van de Truckersquiz van start. TVM Belgium is opnieuw partner van dit initiatief, dat vrachtwagenchauffeurs de kans biedt om hun verkeerskennis op een leuke en interactieve manier te testen en te verbeteren. Deelnemen is mogelijk tot en met 3 juli.

21 mei 2024

TVM solutions breidt het opleidingsaanbod uit met de eerste masterclass

TVM solutions investeert doorlopend in de ontwikkeling van een gevarieerd opleidingsaanbod op maat van beroepschauffeurs, transportondernemers en instructeurs. Om hen zo goed mogelijk te ondersteunen op weg naar een veiliger wegverkeer, organiseert TVM solutions vanaf nu ook masterclasses waar diepgaande kennis en expertise centraal staan. De eerste masterclass gaat over de rol van het Europees aanrijdingsformulier op de schaderegeling na een ongeval.

23 april 2024

TVM Belgium lanceert zero-emissieverzekering

Als eerste verzekeringsmaatschappij in de sector introduceert TVM Belgium een speciale zero-emissieverzekering voor vrachtwagens en bestelwagens. Veel bedrijven zijn anno 2024 volop aan het investeren in voertuigen op alternatieve brandstoffen. TVM Belgium wil haar klanten zo goed mogelijk ondersteunen in deze transitie.

Zijn uw chauffeurs Ridders van de Weg?

Bij TVM leveren wij graag een positieve bijdrage aan de verkeersveiligheid. Dat doen we via schadepreventie en risicobeheer. Daarnaast zetten wij jaarlijks vrachtwagenchauffeurs in de bloemetjes met ons veiligheidsinitiatief 'Ridders van de Weg'. 

Wij zijn TVM

Werken bij TVM Belgium

Plezier in je werk? Dat krijg je door uitdagingen en een optimale sfeer. Beide vind je in overvloed bij TVM Belgium. We werken met gemotiveerde professionals in een informele setting waar volop ruimte is voor persoonlijke groei. 

Op zoek naar een fijne job bij een sterk groeiend en toonaangevend bedrijf? Bekijk onze vacatures en wie weet word jij binnenkort onze nieuwe collega.