Expert voor uw transportverzekering
Preventieadvies op maat
Schade beperken? Volg een ​​opleiding

Nieuws

21 mei 2024

TVM solutions breidt het opleidingsaanbod uit met de eerste masterclass

TVM solutions investeert doorlopend in de ontwikkeling van een gevarieerd opleidingsaanbod op maat van beroepschauffeurs, transportondernemers en instructeurs. Om hen zo goed mogelijk te ondersteunen op weg naar een veiliger wegverkeer, organiseert TVM solutions vanaf nu ook masterclasses waar diepgaande kennis en expertise centraal staan. De eerste masterclass gaat over de rol van het Europees aanrijdingsformulier op de schaderegeling na een ongeval.

23 april 2024

TVM Belgium lanceert zero-emissieverzekering

Als eerste verzekeringsmaatschappij in de sector introduceert TVM Belgium een speciale zero-emissieverzekering voor vrachtwagens en bestelwagens. Veel bedrijven zijn anno 2024 volop aan het investeren in voertuigen op alternatieve brandstoffen. TVM Belgium wil haar klanten zo goed mogelijk ondersteunen in deze transitie.

19 april 2024

Rijden op waterstof

Rijden op waterstof krijgt steeds meer aandacht. Maar wat houdt het precies in, wat zijn de voor- en nadelen en hoe ziet de toekomst eruit? En hoe zit het met groene, blauwe of grijze waterstof? Lees hier alles wat je moet weten over waterstof en ontdek of de brandstof een volwaardig alternatief is voor rijden op diesel, benzine of elektriciteit.

12 maart 2024

5 vragen aan Vincent De Schryver

Vincent De Schryver werkt sinds 2010 als instructeur gespecialiseerd in transportopleidingen. Hij kent Kurt Vandevelde al heel wat jaren. Toen Kurt zo’n twee jaar geleden manager van TVM solutions werd, is Vincent mee in dit nieuwe verhaal gestapt. “Ik wist dat ik een huis van vertrouwen binnenkwam en dat we dezelfde visie over verkeersveiligheid en preventie deelden.” We stelden hem 5 vragen over zijn job als instructeur bij TVM solutions.

27 februari 2024

Ontdek het Franstalig opleidingsaanbod van TVM solutions

Met het opleidingscentrum TVM solutions willen we niet enkel vrachtwagenchauffeurs in Vlaanderen helpen om veilig de baan op te gaan, maar in heel België. Daarom hebben we ons opleidingsaanbod uitgebreid met 9 Franstalige code 95-opleidingen en 5 Franstalige workshops.

Zijn uw chauffeurs Ridders van de Weg?

Bij TVM leveren wij graag een positieve bijdrage aan de verkeersveiligheid. Dat doen we via schadepreventie en risicobeheer. Daarnaast zetten wij jaarlijks vrachtwagenchauffeurs in de bloemetjes met ons veiligheidsinitiatief 'Ridders van de Weg'. 

Wij zijn TVM

Werken bij TVM Belgium

Plezier in je werk? Dat krijg je door uitdagingen en een optimale sfeer. Beide vind je in overvloed bij TVM Belgium. We werken met gemotiveerde professionals in een informele setting waar volop ruimte is voor persoonlijke groei. 

Op zoek naar een fijne job bij een sterk groeiend en toonaangevend bedrijf? Bekijk onze vacatures en wie weet word jij binnenkort onze nieuwe collega.