TVM brokerage

TVM is gemachtigd om transportverzekeringen aan te bieden. In bepaalde TVM verzekeringspakketten zijn verzekeringen opgenomen die niet specifiek aan transport linken. Voor die totaaloplossingen doet TVM een beroep op andere verzekeraars. Om deze activiteiten te beheren, is er TVM brokerage. Deze makelaarsactiviteit staat volledig ten dienste van de bestaande TVM klanten.

Wie is TVM brokerage N.V.?

TVM brokerage is de tussenpersoon (captive broker) van TVM Belgium.  Hierdoor hebben zowel u als uw makelaar één aanspreekpunt voor al uw verzekeringen, ook als de verzekering geen transportverzekering is. Denk aan een arbeidsongevallenverzekering, een rechtsbijstandverzekering of een patroonsverzekering.  

TVM brokerage N.V. is een onafhankelijke verzekeringsmakelaar met zetel en hoofdkantoor gevestigd te Berchemstadionstraat 78, Berchem. TVM brokerage is een 100% dochtermaatschappij van de Nederlandse Coöperatie TVM U.A. 
 

Wat kunt u verwachten van TVM brokerage N.V.? 

Kort gezegd leveren wij verzekeringsbemiddelingsdiensten zodat u als klant van TVM Belgium één aanspreekpunt heeft voor al uw verzekeringen. Zo zoeken wij naar de beste verzekeringen en voegen die toe aan uw verzekeringspolis. 

Alle nuttige informatie over TVM brokerage (wettelijke bescherming)