TVM solutions helpt u op weg met preventie

Beroepsgerichte opleidingen helpen schades aan vrachtwagens te voorkomen en verbeteren de verkeersveiligheid. Daarom investeert TVM solutions doorlopend in het ontwikkelen van code 95-opleidingen en workshops voor professionele chauffeurs en transportondernemers. 

Contacteer TVM solutions

Minder schades, een veiliger verkeer

Veiligheid is prioriteit nummer 1 voor wie professioneel de baan op gaat.

TVM Belgium zet met het opleidingscentrum TVM solutions stevig in op preventie en veiligheid via opleidingen en workshops. Zo maken we chauffeurs, planners, instructeurs en management bewust van de risico’s en reiken we technieken aan om veiliger deel uit te maken van het verkeer. Gedragsverandering is de sleutel tot het verbeteren van de algemene verkeersveiligheid en het persoonlijk welzijn van de chauffeur. Zo verzekeren we met TVM solutions dat elke chauffeur veilig thuis kan komen!

 

Opleidingen en workshops

Code 95-opleidingen

Volg een erkende code 95-opleiding bij TVM solutions. Onze code 95-opleidingen, onderverdeeld in 3 thema’s, helpen u en uw chauffeurs het bewijs van vakbekwaamheid te behalen. Zo kunt u als vrachtwagenchauffeur zorgeloos de baan op.  

Ontdek ons aanbod
 

Workshops

Deze opleidingen vormen een aanvulling op de verplichte code 95-scholing. Deze workshops bieden actuele kennis rond belangrijke veiligheidsaspecten. 

Ontdek ons aanbod
 

Train the trainer

Instructeurs leren chauffeurs de kneepjes van het vak, maar ook zij hebben nood aan bijscholing. Die biedt TVM solutions via ‘Train the trainer’-opleidingen.

Bekijk onze Train the trainer-opleidingen
 

Spiegelafstelplaats

Een spiegelafstelplaats is een belangrijk hulpmiddel voor vrachtwagenchauffeurs. Ze bestaat uit geschilderde lijnen op de grond. Die maken voor de chauffeur duidelijk welke zichthoeken in de spiegels van zijn vrachtwagen zichtbaar moeten zijn om veilig de baan op te gaan. TVM solutions helpt u graag bij de aanleg van een spiegelafstelplaats.

Bekijk hoe we u kunnen helpen