Onze erkende opleidingen en workshops

Beroepsgerichte opleidingen verhogen de veiligheid van chauffeurs, verbeteren de verkeersveiligheid en helpen schades aan vrachtwagens te voorkomen. Daarom investeert TVM solutions doorlopend in het ontwikkelen van opleidingen en workshops voor de transportsector. Naast de – verplichte – code 95-opleidingen bieden we een breed scala van korte workshops en opleidingen voor chauffeurs, planners, instructeurs en management aan.

Veiligheid is prioriteit nummer 1 voor wie de baan op gaat. Het is de beste manier om ongevallen, lichamelijk leed, maar ook schade voor het bedrijf te vermijden. Een beschadigde vrachtwagen die moet hersteld worden, is immers een paar dagen tot weken niet beschikbaar. Met minder inkomsten tot gevolg.

TVM Belgium zet via opleidingscentrum TVM solutions stevig in op preventie en veiligheid via opleidingen en workshops. Op die manier maken we chauffeurs, planners, instructeurs en het management bewust van de risico’s. Ook reiken we meteen technieken aan om veiliger deel uit te maken van het verkeer. Want gedragsverandering is de sleutel tot het verbeteren van de algemene verkeersveiligheid en het persoonlijk welzijn van de chauffeur.

Code 95-opleidingen

Volg een erkende code 95-opleiding bij TVM solutions. Ons opleidingscentrum is er voor chauffeurs, planners, instructeurs en transportondernemers.

Bekijk ons aanbod code 95-opleidingen

 

Workshops, trainingen en korte opleidingen

Onze workshops vormen een aanvulling op de verplichte code 95-scholing. Deze workshops bieden actuele kennis rond belangrijke veiligheidsaspecten. Chauffeurs, planners, instructeurs en het management kunnen in korte trainingen hun kennis updaten.

Bekijk ons aanbod workshops

 

Train the trainer 

Instructeurs leren chauffeurs de kneepjes van het vak, maar ook zij hebben nood aan bijscholing. Die biedt TVM solutions via vier ‘train the trainer’-opleidingen.

Bekijk ons aanbod train the trainer