Voordelen van werken bij TVM

TVM is een warme en bevlogen organisatie waar we samen uitdagingen aangaan en successen vieren. Sluit je aan bij de TVM familie en maak mee het verschil in de dynamische transportsector.

 

 

Werken bij TVM is bijdragen aan de verkeersveiligheid 

TVM Belgium staat voor verkeersveiligheid. We zijn er voor ondernemers in transport en logistiek. Naast verzekeringen bieden we hen preventieadvies, juridische ondersteuning, code 95-opleidingen en trainingen aan.
 

Veiligheid staat bovenaan

Voorkomen is beter dan genezen. Daarom zijn al onze pijlen gericht op preventie om schades en ongevallen te voorkomen. Dat verhoogt de veiligheid op de baan, vermindert zorgen voor onze klanten en verbetert het imago van transport- en logistieke bedrijven. Ook helpt het ons om onze premies laag te houden.

TVM Belgium is daarom meer dan een verzekeraar. We zijn een kenniscentrum voor alles wat met transport en logistiek te maken heeft. Om onze wereld veiliger te maken. Preventieadvies en opleidingen nemen daarbij een essentiële rol in.

Die houding volgen we ook voor onze medewerkers. Omdat veiligheid een taak van iedereen is. We zetten in op opleidingen als EHBO, kleine blusmiddelen, maar ook veilig in het verkeer, welzijn en vitaliteit. Maar uiteraard zorgen we er ook voor dat onze medewerkers bijblijven en inspireren we hen ook graag. Naast continue online opleidingen, organiseren we ook in-house opleidingen waarin iedereen zijn kennis – verzekeringstechnisch, maar ook breder – kan aanscherpen.

 

Familiaal karakter

De eigenheid van TVM Belgium zit hem in de warme werkomgeving met familiaal karakter. In Nederland – waar de moedermaatschappij is gevestigd – is TVM een coöperatie van transportondernemingen en die sfeer heerst ook in België.

Het TVM team gaat collegiaal en informeel met elkaar om. Dat we minder dan 100 medewerkers tellen, helpt daarbij. Je kent al snel je collega’s bij naam. We geven graag de ruimte voor eigen initiatief en waarderen het als je meedenkt. Iedereen krijgt de kans om zich maximaal te ontplooien.

 

De troeven van werken bij TVM Belgium 

  • Je wordt minstens 2 dagen per week op kantoor verwacht. Zo heb je de vrijheid om 3 dagen per week thuis te werken met voorziening van hardware en een thuiswerkvergoeding.
  • Glijdende uurregeling met mogelijkheid tot opname van een aantal glijtijddagen.
  • Naast je wettelijke vakantie en glijtijddagen, bouw je ook tot 15 ADV-dagen op.
  • Groepsverzekering (met opbouw pensioen, invaliditeit en overlijden).
  • Hospitalisatieverzekering incl. ambulante zorgen en tandkosten via DKV voor het hele gezin.
  • De mogelijkheid om tijdelijk meer of minder te werken.
  • Een eindejaarsuitkering in de vorm van een 13de maand.
  • Fietsvergoedingen of terugbetalingen voor abonnementen voor openbaar vervoer.
  • De mogelijkheid om een fiets te leasen.
  • Verschillende premies naast de wettelijke sectorpremies.

 

Spontaan solliciteren? Stuur ons je cv en motivatiebrief en beschrijf jouw ideale job bij TVM Belgium.

Spontaan solliciteren