Blikschade

Blikschade door een ongeval of diefstal? Neem contact op met uw makelaar. Na de kantooruren kunt u voor bijstand ook terecht bij TVM truck en car assistance.
+32 (0)78 15 11 63

Blikschade door diefstal, inbraak, vandalisme of aanrijding met dieren

Doe onmiddellijk aangifte bij de politie en bewaar uw meldingsbewijs.

Blikschade door een ongeval

Noteer duidelijk hoe het ongeval gebeurd is en wat de schade is. Gebruik hiervoor steeds het Europees schadeformulier. Op dit formulier vult u ook de naam en de gegevens van de tegenpartij in. Heeft u dit formulier niet aan boord? Lees hier welke informatie we dan nodig hebben.

TIPS bij blikschade na een ongeval

  1. Waren er andere mensen getuige van uw ongeval? Vraag hun naam, adres en telefoonnummer.

  2. Maak foto’s van de situatie achteraf met een fotocamera of smartphone.

  3. Was er een tussenkomst van de politie? Noteer alvast de nummerplaat van de tegenpartij zodat wij zijn verzekeraar kunnen opzoeken en aanschrijven.

De verwerking van uw schadedossier

1. Meld de schade aan uw makelaar

Heeft u dringend hulp nodig na een ongeval buiten de kantooruren? Ook dan kunt u rekenen op TVM. Bij berging, sleping of repatriëring van uw vrachtwagen of bestelwagen na ongeval kunt u 7 dagen op 7 en 24 uur per dag bellen naar TVM truck en car assistance. Het telefoonnummer vindt u ook terug op uw groene kaart en uw bijstandsbrief.
+32 (0)78 15 11 63

Meer info over TVM truck en car assistance

2. TVM regelt de schade

Heeft uw voertuig blikschade opgelopen? Dan kunt u uw voertuig eenvoudig laten herstellen door één van onze erkende herstellers. Bekijk ons erkend herstelnetwerk op garage.tvm.be, kies uw hersteller uit en geniet verschillende voordelen. 

3. TVM informeert u en uw makelaar

U en uw makelaar worden op de hoogte gebracht van zodra TVM de schade kan regelen. Heeft u als makelaar een vraag over het schadedossier van een van uw klanten? Neem dan contact op met TVM. U vindt de rechtstreekse contactgegevens van de behandelaar in de bevestiging die u van ons ontvangt. 

TVM Belgium gebruikt cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren en om ervoor te zorgen dat wij voor u relevante advertenties tonen. Als u doorklikt, gaat u akkoord met het gebruik ervan. Voor meer informatie over onze cookies, klik hier.