Wettelijke bescherming

De MiFID-reglementering van 30 april 2014 verhoogt de bescherming van consumenten van financiële producten en diensten.

1. Talen waarin TVM Belgium met u communiceert

Wij kunnen met u in het Nederlands of het Frans communiceren, al naargelang uw voorkeur.
Al onze verzekeringscontracten  en andere documenten zijn beschikbaar in het Nederlands en het Frans.

2. Methoden van communicatie

Als klant kunt u schriftelijk, telefonisch, via fax, via e-mail of via social media met ons communiceren. U kunt alle contactgegevens op onze contactpagina terugvinden.
Voor het afsluiten van een nieuwe verzekering, advies over verzekeringen of vragen over verzekeringen die u bij ons heeft afgesloten, raadpleegt u best uw makelaar.

3. Vergunning en toezichthouders

TVM Belgium is een bijkantoor van TVM verzekeringen N.V. en vergund door  de Nationale Bank van België onder het nummer 2796.

De  Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA) ziet erop toe op dat wij de gedragsregels van de financiële instellingen, die in België producten aanbieden, naleven. Deze houden in dat wij onze klanten loyaal,billijk en professioneel dienen te behandelen (de zogenaamde MiFID grondwet). 
Onderstaande  informatie over het belangenconflictenbeleid kadert in de MiFID gedragsregels.

TVM verzekeringen N.V. is vergund door De Nederlandsche Bank. Contactgegevens en vergunningen van TVM verzekeringen N.V. treft u hier aan.

4. Belangenconflictenbeleid

TVM Belgium heeft een beleid uitgewerkt rond belangenconflicten ter bescherming van de belangen van de klant, dat u hier kan raadplegen.

TVM Belgium gebruikt cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren en om ervoor te zorgen dat wij voor u relevante advertenties tonen. Als u doorklikt, gaat u akkoord met het gebruik ervan. Voor meer informatie over onze cookies, klik hier.