Virtueel fietsen in de strijd tegen kanker

Supporter voor TVM Belgium tijdens de 1.000 km voor Kom op tegen Kanker of rijd zelf virtueel mee!

woensdag 20 mei 2020

Dit hemelvaartweekend stond de elfde editie van het ‘1000km-weekend’ gepland voor Kom op tegen Kanker. Door verschillende acties te organiseren heeft ook het team van TVM Belgium € 5.500,- samengebracht en stonden ze te trappelen om deze 1.000 km af te leggen. Helaas heeft het coronavirus ook hier roet in het eten gegooid en besliste de organisatie om de editie van dit jaar op te schorten.

Bijdrage voor KOTK

Ook al gaat het evenement niet fysiek door, TVM Belgium zal de € 5.500,- aan Kom op tegen Kanker schenken voor het broodnodige verdere onderzoek naar de ziekte. 
Wij willen graag nogmaals iedereen bedanken die een (financiële) bijdrage heeft geleverd aan deze actie. Onze deelname aan de editie van 2021 staat vast en ook voor deze editie engageren we ons opnieuw om de bijdrage van € 5.500,- op te halen.

Moedig je collega’s virtueel aan of rij zelf mee!

De annulatie van de ‘echte’ 1.000 km hoeft echter geen invloed te hebben op uw sportieve ambities voor het hemelvaartweekend aangezien de organisatie een virtueel alternatief heeft voorzien. Van 18 tot en met 24 mei gaat de virtuele versie van de 1.000 km door via het online platform Keep Moving. U kunt de TVM medewerkers aanmoedigen met de hashtag #de1000km of zelf een aantal kilometers meerijden voor het goede doel door u te registreren via de website. Het hoogtepunt vindt plaats op zondagavond 24 mei. Sporza wijdt die avond van 17.30 tot 18.00 uur een speciale uitzending aan deze extra editie van de 1.000 km.

Meer informatie vindt u terug op de website van 1000km.be. Nogmaals bedankt voor jullie bijdrage en steun aan dit evenement.

TVM Belgium gebruikt cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren en om ervoor te zorgen dat wij voor u relevante advertenties tonen. Als u doorklikt, gaat u akkoord met het gebruik ervan. Voor meer informatie over onze cookies, klik hier.