TVM Belgium biedt nu ook opleidingen aan met TVM solutions

Als kennispartner voor de transport- en logistieke sector helpen we de schadelast verlagen en de verkeersveiligheid te verbeteren

dinsdag 31 mei 2022

Met de overname van mobility academy VDVision breekt een nieuw tijdperk aan voor TVM Belgium. Door deze belangrijke stap te zetten gaan we verder in het ontzorgen van onze klanten en trekken we meer dan ooit de kaart van preventie. Met de oprichting van TVM solutions kunnen onze klanten bij ons terecht voor een totaalbeleving van zowel verzekeringen als opleidingen.

Jan van Waterschoot, commercieel directeur, legt uit: “Vanuit TVM Belgium willen we naast onze kernactiviteiten, het verzekeringsluik, bijkomende diensten aanbieden die voor onze klanten een belangrijke meerwaarde vormen. Zo kunnen klanten bij ons terecht voor een totaalbeleving, volgens het one-stop-shop principe. We profileren ons niet louter als verzekeraar, maar eerder als kennispartner. Uiteraard moet er een synergie zijn tussen het verzekeringsbedrijf en de aanvullende diensten. Met de overname van VDVision, dat we rebranden tot TVM solutions, maken we ons sterk dat die synergie gegarandeerd is.

One-stop-shop: verzekeringen en opleidingen

VDVision is zeker geen onbekende voor TVM. We werken al jaren samen voor diverse opleidingen, waaronder de succesvolle TVM opleiding Manoeuvreren en dode hoek. Toekomstig is het de bedoeling om het aantal opleidingen en workshops verder op te drijven, maar ook in te zetten op e-learning en microlearning. Er wordt eveneens gekeken om de portfolio verder uit te breiden met onder andere audits en specifieke coachingtrajecten voor zowel de klanten als de vrachtwagenchauffeurs zelf.

Om onze klanten een vlotte toegang te geven tot alle gespecialiseerde diensten, wordt er achter de schermen momenteel hard gewerkt aan een online klantenplatform. Via dit platform zijn onze klanten slechts één muisklik verwijderd van de toegang tot de volledige digitale portfolio.

Onze missie: klanten ontzorgen op weg naar continuïteit en veiligheid

Preventie en risicobeheer zijn belangrijk voor transportbedrijven. Het blijft de missie van TVM Belgium om haar klanten te ontzorgen op weg naar continuïteit en veiligheid in Europa. Daarnaast wil TVM Belgium actief bijdragen tot duurzaamheid en kostenbesparing. Het reduceren van de effectieve schadelast, onder andere door de organisatie van de nodige opleidingen, is hiervan een belangrijk onderdeel.

Kurt Vandevelde, bedrijfsleider bij VDVision: “Bij VDVision streven we naar een veiliger en efficiënter verkeer. Wij doen dat door opleidingen die het gedrag van chauffeurs op lange termijn positief veranderen. Zo zorgen we voor een betere werkplek voor chauffeurs, minder schadekosten voor bedrijven én een veiligere ervaring op de openbare weg. Ook TVM Belgium heeft diezelfde missie, namelijk schadelasten reduceren en zorgen voor een betere verkeersveiligheid. We werken al jaren constructief samen en met de overname kan TVM Belgium een intensievere relatie opbouwen met de eindklant waardoor die nog meer wordt ontzorgd.

Benieuwd naar het dienstenaanbod van TVM solutions?

Bekijk het portfolio op de website van VDVision / TVM solutions. 

Naar het aanbod opleidingen

TVM Belgium gebruikt cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren en om ervoor te zorgen dat wij voor u relevante advertenties tonen. Als u doorklikt, gaat u akkoord met het gebruik ervan. Voor meer informatie over onze cookies, klik hier.