TVM Belgium op We Are Transport

Bezoek TVM Belgium op We Are Transport in Brussels Expo

maandag 14 mei 2018

Wij nodigen u van harte uit om TVM Belgium te bezoeken op haar stand (met standnummer 33) tijdens de We Are Transport-beurs het eerste weekend van juni.
 
Brussels Expo wordt op 1, 2 en 3 juni 2018 the place to be voor iedereen werkzaam in de sector van transport en logistiek. Deze B2B-beurs moet uitgroeien tot het grootste netwerkevent voor de branche in België.
Als enige verzekeringsmaatschappij gespecialiseerd in transport en logistiek mag TVM niet ontbreken op We Are Transport. Kom langs onze stand en praat bij met één van onze commercieel verantwoordelijken en preventieadviseurs. U bent van harte welkom!

Inschrijven?

Wilt u de beurs niet missen? Schrijf u dan zo snel mogelijk in. Inschrijving is gratis en loopt via de We Are Transport-beurs website. Deze uitnodiging is geen geldig toegangsticket! U dient zich online te registreren en dan ontvangt u uw toegangstickets in PDF.

Praktische informatie

Waar en wanneer?

  • Brussels Expo - paleis 5
  • Vrijdag 1/06: 10:00u - 22:00u
  • Zaterdag 2/06: 10:00u - 19:00u
  • Zondag 3/06: 10:00u - 19:00u

Bereikbaarheid
De beurs is makkelijk bereikbaar met de wagen, de motor of het openbaar vervoer. Ook voor personen met een beperkte mobiliteit zijn er aangepaste toe- en ingangen. Meer informatie over de bereikbaarheid vindt u hier terug.

Schrijf u nu in voor uw gratis ticket

Vragen? 

U kunt contact opnemen met Peggy Geerts

events@tvm.be 

+32 (0)3 285 92 50

TVM Belgium gebruikt cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren en om ervoor te zorgen dat wij voor u relevante advertenties tonen. Als u doorklikt, gaat u akkoord met het gebruik ervan. Voor meer informatie over onze cookies, klik hier.