Transport & Logistics Awards 2018

Wie worden de volgende winnaars van de Transport & Logistics Awards?

dinsdag 19 december 2017

Op donderdag 1 maart 2018 vindt de 26ste editie plaats van de Transport & Logistics Awards. Voor het eerst zal de prijsuitreiking doorgaan in de Nekkerhal te Mechelen. De organisatie is in handen van TransportMedia. Hieronder vindt u een overzicht van alle awards.

Transporteur van het Jaar

Deze award bekroont een transportbedrijf voor rekening van derden dat sterk opvalt door een uitstekend beheer, marktbenadering, sociale aanpak en drang naar vernieuwing rond veiligheid en milieu.

Truck Safety Award

Zoals de naam het al doet vermoeden, mikt deze prijs op bedrijven die van verkeersveiligheid een prioriteit maken: opleiding personeel, uitrusting van de voertuigen,… TVM Belgium is, vanuit haar betrokkenheid bij transportveiligheid en bij de sector in het algemeen, al een aantal jaar sponsor van deze award.

Logistics Project van het Jaar

De prijs van het Logistics Project van het jaar beloont een industrieel of commercieel bedrijf voor een bijzonder efficiënt project rond supply chain. Deze projecten kunnen uitgewerkt worden in samenwerking met een gespecialiseerde logistieke operator.

Truck Fleet-Owner van het Jaar

Talrijke industriële bedrijven en openbare diensten maken gebruik van vrachtwagenvloten voor hun activiteiten. De kwaliteit van het beheer van die vloten die transporten voor eigen rekening uitvoeren, mag ook wel in de kijker gezet worden.

Green Truck Award

De Green Truck Award wil Belgische bedrijven bekronen die de milieudimensie het beste hebben ingepast in hun vlootbeheer en de bedrijfsfilosofie in het algemeen.

Truck ICT Award

De winnaar van de Truck ICT Award is een Belgische onderneming die haar eigen vrachtwagenpark beheert en een uiterst doeltreffend ICT-beleid (hardware, software en telecommunicatie) voert.

HR Project van het Jaar

De award van 'HR Project of the Year' beloont een project voor het beheer van Human Resources binnen een transport- en/of logistieke onderneming of de logistieke afdeling van een industrieel of commercieel bedrijf.

Meer info op: www.transportandlogisticsawards.be

TVM Belgium gebruikt cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren en om ervoor te zorgen dat wij voor u relevante advertenties tonen. Als u doorklikt, gaat u akkoord met het gebruik ervan. Voor meer informatie over onze cookies, klik hier.