Package bedrijfswagens: service bij schade

maandag 07 september 2015

Package bedrijfswagens is – naast een sterke verzekering – ook een echt serviceproduct. Aan de autoverzekering koppelt TVM immers dezelfde kwaliteit, deskundigheid en betrokkenheid die het haar transportklanten al jaren biedt. Zo kan een klant met schade 24/7 een beroep doen op TVM en mag hij na een ongeval met zijn auto – net als voor zijn vrachtwagens – rekenen op depannage en repatriëring zonder beperkingen. Nog een parallel met de bij TVM verzekerde vrachtwagens: ook voor auto’s hamert TVM op preventie. Binnenkort komt dan ook de preventiewijzer voor personenwagens uit.

De voordelen van een package

Of een firma nu drie bedrijfswagens heeft of twintig, ze geniet altijd de voordelen van een packageformule. En dat betekent dat de klant het basispakket modulair kan aanvullen met uitgebreide pechverhelping, rechtsbijstand en een dekking voor de bestuurder. Daarnaast geniet hij vanaf vijf voertuigen altijd een forfaittarief voor de verplichte dekking burgerlijke aansprakelijkheid.
Commercieel directeur Jan van Waterschoot: “Dat is interessant, want ook jonge bestuurders – die doorgaans een groter schaderisico inhouden – genieten ervan mee.”
Zelfs voor bedrijven met minder dan vijf bedrijfswagens is een forfait mogelijk. Ofwel kiest de klant voor een individueel tarief dat op basis van de bonus-malus gepersonaliseerd wordt. Nog een voordeel is dat TVM in omnium geen vrijstelling toepast als de verzekerde bij een ongeval in zijn recht is.

De voordelen van een erkend hersteller

Dan zijn er ten slotte een aantal extra’s voor wie zijn bedrijfswagens laat herstellen bij het nationale netwerk ASN en Care.
Een tevreden klant vertelt: “Mijn kapotte auto werd bij mij thuis opgepikt en ik kreeg meteen een vervangwagen. Meestal moet je die na een aantal dagen weer inleveren, maar ik mocht de vervangwagen gewoon houden tot de herstelling klaar was. Van de expertise en de herstelling zelf hoefde ik mij voor de rest niks meer aan te trekken, maar de hersteller hield mij wel op de hoogte via mail en foto’s. Toen de auto klaar was, werd hij netjes weer voor mijn deur geleverd: vanbinnen en vanbuiten proper gepoetst. De factuur werd rechtstreeks met TVM geregeld, maar omdat ik voor een erkende hersteller gekozen had, ging er wel 150 euro van de vrijstelling af. Schade aan je auto is altijd vervelend, maar de aanpak van TVM zorgde toch voor een goed gevoel.”

Voor wie?

Package bedrijfswagens is bedoeld voor transportondernemingen met bedrijfswagens en privéauto’s gekoppeld aan een vrachtwagenvloot. Maar ook andere kmo’s en grotere ondernemingen kunnen hun wagenpark bij TVM verzekeren. Leasevloten komen niet in aanmerking.

Klik hier voor meer informatie over de Package bedrijfswagen.

Lees ook volgende artikels:

TVM Belgium gebruikt cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren en om ervoor te zorgen dat wij voor u relevante advertenties tonen. Als u doorklikt, gaat u akkoord met het gebruik ervan. Voor meer informatie over onze cookies, klik hier.