Foto's Ridders van de Weg 2016

woensdag 26 oktober 2016

Afgelopen zaterdag (22 oktober 2016) zijn in de Wild Gallery te Vorst maar liefst 156 chauffeurs beëdigd als Ridder van de Weg. Dit zijn chauffeurs van bedrijven die deelnemen aan het Veiligheidsplan die in aanmerking komen voor een onderscheiding wanneer ze gedurende een aaneengesloten periode van respectievelijk 10, 5 of 3 jaar niet door eigen schuld bij een verkeersongeval betrokken zijn geweest. Foto's van deze dag zijn te downloaden door naar één van de onderstaande webpagina's te gaan:

Impressie van de dag De foto’s van de Ridders van de Weg worden voor de periode van één jaar op de corporate site gepubliceerd. De foto’s van een persoon, die bezwaar maakt tegen de publicatie van zijn beeltenis, kunnen op verzoek van de website worden verwijderd.

TVM Belgium gebruikt cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren en om ervoor te zorgen dat wij voor u relevante advertenties tonen. Als u doorklikt, gaat u akkoord met het gebruik ervan. Voor meer informatie over onze cookies, klik hier.