TVM-beleid inzake coronavirus

Onze bereikbaarheid en dienstverlening blijven ongewijzigd, maar medewerkers werken zoveel mogelijk van thuis uit.

TVM update – Corona-maatregelen en onze dienstverlening

Als verzekeringsmaatschappij hebben wij vanwege de uitbraak van het coronavirus in een eerder stadium intern reeds een aantal preventieve maatregelen genomen, in lijn met de overheidsadviezen en het Ministrieel Besluit van 18 maart. Vanwege de evolutie van het virus in de afgelopen dagen is echter besloten om de maatregelen verder op te schalen. Hiermee willen we een zo groot mogelijke bijdrage leveren aan verdere beperking van het aantal besmettingen en tegelijkertijd de risico’s voor onze klanten en medewerkers maximaal te beperken.

Bereikbaarheid TVM Belgium

Vanaf maandag zullen zoveel mogelijk medewerkers van TVM Belgium thuiswerken. De bezetting op ons kantoor te Berchem zal minimaal zijn. Onze openingstijden blijven ongewijzigd: wij zijn bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 08.30 uur tot 17.00 uur en op vrijdag van 08.30 uur tot 16.30 uur. Alle medewerkers, inclusief de thuiswerkers, zijn ook in deze nieuwe situatie telefonisch en per e-mail bereikbaar via de reguliere nummers en adressen.

Ook aan de kwaliteit van onze dienstverlening verandert niets. TVM blijft volledig operationeel. Dat wil zeggen dat bijvoorbeeld schade-aangiftes ‘gewoon’ in behandeling worden genomen. Ook alle andere werkzaamheden vinden doorgang.

Bezoeken worden geminimaliseerd

We hanteren de volgende werkwijze voor onze medewerkers: we gaan niet naar een klant als de afspraak ook telefonisch kan plaatsvinden of uitgesteld kan worden. Indien die mogelijkheid niet bestaat of niet gewenst is vanwege hoge urgentie, dan checken we vooraf of er sprake is van een verhoogd risico op besmetting en nemen we de nodige voorzorgsmaatregelen. Tot nader order wordt er geen extern bezoek ontvangen op ons kantoor in Berchem.

Mochten er zich op korte termijn nog wijzigingen voordoen in ons beleid, dan zullen wij dat op onze website en via onze social media-kanalen communiceren.

Bij voorbaat danken wij iedereen voor hun begrip en medewerking.

Terug naar overzichtspagina

TVM Belgium gebruikt cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren en om ervoor te zorgen dat wij voor u relevante advertenties tonen. Als u doorklikt, gaat u akkoord met het gebruik ervan. Voor meer informatie over onze cookies, klik hier.