Binnenvaartverzekering

Met de TVM binnenvaartverzekering verzekert u schade waarmee u als schipper te maken kan krijgen. Wij doen u graag een aanbod op maat.

Offerte aanvragen

+32 (0)3 285 90 10

Stel, door een inschattingsfout vaart een schipper tegen een brug, waardoor zowel het schip als de brug beschadigd raken. Of een drijvende boomstam draait in de schroef, waardoor er een blad afbreekt. Wat nu? Met de TVM binnenvaartverzekering verzekert u schade waar een schipper mee te maken kan krijgen. Zowel materiële schade aan het eigen schip als letselschade bij de schipper, een bemanningslid of een derde.

We stellen samen met onze TVM partner-makelaars een binnenvaartverzekering samen die precies aansluit op de situatie van de schipper. Er is keuze uit diverse verzekeringen en dekkingen:

Standaardpakket

  • Aanvaringsaansprakelijkheid
  • Casco (= 'Omnium')
  • Ongevallenverzekering Opvarenden

Uitbreidingen

  • Protection & Indemnity (P&I)
  • Dekking Hoofdmotor
  • Rechtsbijstand (via TVM rechtshulp)
  • Bedrijfsaansprakelijkheid

De TVM binnenvaartverzekering is een Nederlands product van TVM verzekeringen dat op de Belgische markt wordt aangeboden vanuit vrije dienstverlening. TVM Belgium vervult een ondersteunende rol als bijkantoor. Meer informatie over de verschillende dekkingen is terug te vinden op de website van TVM verzekeringen Nederland. Daar kunt u ook de productkaart en algemene voorwaarden downloaden.

Meer info over de binnenvaartverzekering

Meer weten over deze verzekering

TVM Belgium gebruikt cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren en om ervoor te zorgen dat wij voor u relevante advertenties tonen. Als u doorklikt, gaat u akkoord met het gebruik ervan. Voor meer informatie over onze cookies, klik hier.