André Van Den Branden is Dé Gouden Ridder van de Weg 2023

zaterdag 10 juni 2023

TVM Belgium, de verzekeringsexpert voor transport en logistiek, heeft André Van Den Branden uit De Klinge bekroond tot Dé Gouden Ridder van de Weg 2023. Tijdens de jaarlijkse wedstrijd namen 6 vrachtwagenchauffeurs deel die gedurende minstens 10 jaar schadevrij gereden hadden. Op 10 juni, op de terreinen van Events & Hotel Den Berg in Londerzeel, moesten ze een behendigheidsparcours afleggen en theorievragen beantwoorden.

Uiteindelijk behaalde André Van Den Branden, vrachtwagenchauffeur bij De Bock Gebroeders Transport, de beste scores en werd hij uitgeroepen tot Dé Gouden Ridder van de Weg 2023. In totaal worden er dit jaar 482 vrachtwagenchauffeurs bekroond tot Ridder van de Weg. In 2022 waren er 386 Ridders.

André Van Den Branden is Dé Gouden Ridder van de Weg 2023

Na een schadevrije carrière van meer dan 10 jaar heeft André Van Den Branden, een 62-jarige die in De Klinge woont, de titel Gouden Ridder van de Weg 2023 gekregen. Hij rijdt jaarlijks maar liefst 125.000 km en doet containervervoer in België, Nederland, Frankrijk en Duitsland. 

Ambassadeurs van de sector

Frank Van Nueten, algemeen directeur van TVM Belgium, benadrukt dat elk van de 6 chauffeurs een lofwaardige prestatie heeft geleverd door minstens 10 jaar zonder schade te rijden. Een echte prachtprestatie! Dé Gouden Ridder van de Weg en al deze chauffeurs zijn de perfecte ambassadeurs van de sector.

Bij TVM streven we naar minder schadegevallen en meer werkplezier. Door middel van het veiligheidsinitiatief Ridders van de Weg wil TVM vanuit de transportsector een positieve bijdrage leveren aan de verkeersveiligheid.

Ridders van de Weg

Deze verkiezing is een actie die kadert in het jaarlijks terugkerende evenement Ridders van de Weg waarbij transportverzekeraar TVM Belgium de vele Belgische vrachtwagenchauffeurs viert die aangesloten zijn bij TVM én die zich op vlak van verkeersveiligheid onderscheiden van hun vele collega’s door respectievelijk 3 (Brons), 5 (Zilver), 10 (Goud) of zelfs 20 (Diamant) jaar schadevrij te rijden.

Meer info over Ridders van de Weg? 

 

TVM Belgium gebruikt cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren en om ervoor te zorgen dat wij voor u relevante advertenties tonen. Als u doorklikt, gaat u akkoord met het gebruik ervan. Voor meer informatie over onze cookies, klik hier.