Werkmaterieel­verzekering

Een werkmaterieelverzekering van TVM biedt u zekerheid bij schade aan klein of groot werkmaterieel.
Ik wil een werkmaterieelverzekering

TVM werkmaterieelverzekering

Uw werkmaterieel is van kapitaal belang voor uw transportbedrijf. Wie kiest voor een TVM werkmaterieelverzekering komt nooit voor verrassingen te staan. Dit uitgebreide verzekeringspakket omvat zowel een Burgerlijke Aansprakelijkheidsverzekering als een standaard Omniumverzekering tot een verzekering Machinebreuk. U kunt optioneel ook een dekking Rechtsbijstand toevoegen.

De TVM werkmaterieelverzekering wordt afgestemd op uw activiteiten en dekt alle soorten werkmaterieel: van laad- en loskleppen tot kranen, verhuisliften of vorkheftrucks.

Schade aan uw werkmaterieel komt altijd ongelegen. Heeft uw vorkheftruck het begeven na een ongeval? Gelukkig dekt uw TVM werkmaterieelverzekering de schade en aansprakelijkheid.
Kiest u voor een verzekering Machinebreuk? Dan bent u zelfs verzekerd tegen menselijke fouten of eigen gebrek.

Voor kleinere transportfirma’s met maximum 10 vrachtwagens stelde TVM een uniek en voordelig verzekeringspakket samen: de TVM package.
 

Bekijk hier de TVM package

Heeft u net geïnvesteerd in gloednieuw of tweedehands werkmaterieel? Dan wilt u die investering zo lang en zo goed mogelijk benutten. Een brand, defect of ongeval kan dan een fikse streep door de rekening zijn.
Bij een totaalverlies wordt de aanschafwaarde van uw werkmaterieel volledig vergoed door TVM. Ook bij verlies of diefstal van uw werkmaterieel loopt u geen enkel risico.
Kiest u voor een verzekering Machinebreuk? Dan bent u zelfs verzekerd tegen menselijke fouten of eigen gebrek.
 

Voordelen van een TVM werkmaterieelverzekering

Complete dekking

Een TVM werkmaterieelverzekering dekt de schade aan uw werkmaterieel, uw aansprakelijkheid bij schade aan derden en uw rechtsbijstand bij juridische geschillen.

Verzekeringspakket op maat

Uw verzekeringspakket wordt perfect afgestemd op de concrete noden van uw transportonderneming. Zo kunt u niet alleen uw burgerlijke aansprakelijkheid verzekeren, maar ook specifieke schade zoals machinebreuk of defecten door een menselijke fout. Optioneel kunt u ook een dekking Rechtsbijstand toevoegen en dit via de verzekeraar Euromex.

Zowel groot als klein werkmaterieel

De werkmaterieelverzekering kan toegepast worden op alle soorten klein en groot werkmaterieel: van laad- en loskleppen tot kranen, verhuisliften, afzetinstallaties, vorkheftrucks, koelunits of compressoren.

 

Voordelen van verzekeren bij TVM
  • TVM schade-alarmnummer 24/7
  • Zeer complete dekking
  • Deskundig in de transportwereld
  • Uniek veiligheidsplan

TVM Belgium gebruikt cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren en om ervoor te zorgen dat wij voor u relevante advertenties tonen. Als u doorklikt, gaat u akkoord met het gebruik ervan. Voor meer informatie over onze cookies, klik hier.