Werkmaterieel­verzekering

Een werkmaterieelverzekering van TVM biedt u zekerheid bij schade aan klein of groot werkmaterieel.
Ik wil een werkmaterieelverzekering

TVM werkmaterieelverzekering

Uw werkmaterieel is van kapitaal belang voor uw bedrijf. De TVM werkmaterieelverzekering omvat zowel een burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering als een standaard omniumverzekering tot een verzekering machinebreuk (uitgebreide omnium). U kunt optioneel ook een dekking Rechtsbijstand toevoegen.

Deze verzekering wordt afgestemd op uw activiteiten en dekt alle soorten werkmaterieel: van laad- en loskleppen tot kranen, verhuisliften of vorkheftrucks.

Schade aan uw werkmaterieel komt altijd ongelegen. Heeft uw vorkheftruck het begeven na een ongeval? Gelukkig dekt uw TVM werkmaterieelverzekering de schade en aansprakelijkheid.
Kiest u voor een uitgebreide omnium? Dan bent u zelfs verzekerd tegen eigen gebrek.

Voor kleinere transportfirma’s met maximum 10 vrachtwagens stelde TVM een uniek en voordelig verzekeringspakket samen: de TVM Package vrachtwagen.

Bekijk hier de TVM Package vrachtwagen

Heeft u net geïnvesteerd in gloednieuw of tweedehands werkmaterieel? Dan wilt u die investering zo lang en zo goed mogelijk benutten. Een brand, defect of ongeval kan dan een fikse streep door de rekening zijn.
Bij een totaalverlies wordt de vervangingswaarde (of werkelijke waarde) van uw werkmaterieel vergoed door TVM. Ook bij verlies of diefstal van uw werkmaterieel loopt u geen enkel risico.
Kiest u voor een uitgebreide omniumverzekering? Dan bent u zelfs verzekerd tegen eigen gebrek.
 

Voordelen van een TVM werkmaterieelverzekering

Complete dekking

Een TVM werkmaterieelverzekering dekt de schade aan uw werkmaterieel, uw aansprakelijkheid bij schade aan derden en uw rechtsbijstand bij juridische geschillen.

Verzekeringspakket op maat

Uw verzekeringspakket wordt perfect afgestemd op de concrete noden van uw onderneming. 

Zowel groot als klein werkmaterieel

De werkmaterieelverzekering kan toegepast worden op alle soorten klein en groot werkmaterieel: van laad- en loskleppen tot kranen, verhuisliften, afzetinstallaties, vorkheftrucks, koelunits of compressoren.

Voordelen van verzekeren bij TVM
  • 24/7 bijstand via TVM truck assistance
  • Kwalitatieve en uitgebreide omniumwaarborg
  • TVM is de gespecialiseerde verzekeraar voor transport en logistiek
  • Uniek veiligheidsplan

TVM Belgium gebruikt cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren en om ervoor te zorgen dat wij voor u relevante advertenties tonen. Als u doorklikt, gaat u akkoord met het gebruik ervan. Voor meer informatie over onze cookies, klik hier.