Logistieke dienstverlening

Loopt u schade op aan de goederen die u stockeert voor derden? Met een verzekering Logistieke dienstverlening bent u hiervoor verzekerd.
Ik wil een verzekering Logistieke dienstverlening

TVM verzekering Logistieke dienstverlening

Een logistiek dienstverlener wil niet opdraaien voor de kosten in magazijnen bij schade aan of verlies van goederen die hem worden toevertrouwd voor opslag, overslag of andere logistieke diensten. De verzekering Logistieke dienstverlening van TVM Belgium dekt deze aansprakelijkheid en is be-stemd voor commissionair-expediteurs, logistieke dienstverleners en uitbaters van depots.

Voordelen van een verzekering Logistieke dienstverlening

Glasheldere afspraken

TVM staat voor duidelijke afspraken. Opruimingskosten en missendings worden automatisch meever-zekerd in uw verzekering Logistieke dienstverlening tot een bepaald bedrag.

Maatwerk

Contractuele afspraken die u als logistiek dienstverlener maakt met uw opdrachtgever kunnen mee opgenomen worden in uw verzekeringscontract bij TVM.

Wereldwijde dekking

De verzekering Logistieke dienstverlening is wereldwijd van toepassing en loopt volgens de in de markt gekende en gangbare algemene voorwaarden (ABAS, Algemene Voorwaarden van de Expedi-teurs van België, etc.).

Mogelijke uitbreidingen

Loopt uw bedrijf specifieke risico’s? Dan kunt u uw verzekering uitbreiden met enkele relevante dek-kingen. Denk bijvoorbeeld aan een bijkomende waarborg errors & omissions, inventaris- of stockver-schillen en een dekking All-risk.

Deze waarborg kan enkel gesloten worden in uitbreiding op de waarborg Transportaansprakelijkheid die de aansprakelijkheid van de vervoerder dekt in geval van schade, verlies of vertraging in de aflevering van de goederen.

Wenst u meer informatie over de verzekering Logistieke dienstverlening, waaronder extra uitleg of een overzicht van de belangrijkste waarborgen en uitsluitingen? Download hieronder onze flyer, onze productfiche of onze algemene voorwaarden.

Voordelen van verzekeren bij TVM
  • Sterk in preventie
  • Denkt mee in uw professioneel belang
  • Op maat gemaakt pakket
  • Wereldwijde dekking
  • Gespecialiseerde voorwaarden

TVM Belgium gebruikt cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren en om ervoor te zorgen dat wij voor u relevante advertenties tonen. Als u doorklikt, gaat u akkoord met het gebruik ervan. Voor meer informatie over onze cookies, klik hier.