Vervoerde goederen eigen rekening

Voor het materieel en de koopwaar in uw vrachtwagen, aanhangwagen of lichte vrachtwagen

TVM verzekering Vervoerde goederen eigen rekening

Een ondernemer rijdt soms rond met kostbare goederen in zijn voertuig. Het kan hier gaan om een vrachtwagen - al dan niet voorzien van een aanhangwagen/oplegger - of een lichte vrachtwagen. Met onze verzekering Vervoerde goederen eigen rekening heeft de klant, volgens zijn wensen en noden, de keuze tussen verschillende dekkingen voor het verzekeringen van de goederen in zijn voertuig.

Kenmerken van de verzekering Vervoerde goederen eigen rekening

Verschillende waarborgen

3 mogelijke dekkingen voor het verzekeren van de goederen: evenementen (zoals schade aan de goederen door een ongeval, maar ook brand of bliksem), evenementen + diefstal en alle risico's (inclusief laden en lossen).

Materieel en koopwaar

U kunt kiezen om enkel het materieel of ook de koopwaar mee te verzekeren.

Complete dekking

De waarborg alle risico’s is de meest aanbevolen dekking die wij onze klanten kunnen aanbieden. De klant is verzekerd voor alle materiële schade aan de verzekerde zaken die zich in de vrachtwagen, aanhangwagen of lichte vrachtwagen bevinden, wat de oorzaak ook is. Ook schade die ontstaat tijdens laden of lossen is verzekerd.

Verzekeringspakket op maat

Uw verzekeringspakket wordt perfect afgestemd op de concrete noden van uw onderneming. 

Kenmerken van een TVM verzekering
  • Kwalitatieve en uitgebreide waarborg
  • TVM is de gespecialiseerde verzekeraar voor transport en logistiek
  • 24/7 bijstand na ongeval of pech via TVM truck en car assistance

TVM Belgium gebruikt cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren en om ervoor te zorgen dat wij voor u relevante advertenties tonen. Als u doorklikt, gaat u akkoord met het gebruik ervan. Voor meer informatie over onze cookies, klik hier.