TVM schadeservice

Schade aan uw voertuig? TVM schadeservice helpt u snel weer op weg. 

Elke minuut een vrachtwagen of kleinere bedrijfswagen stilstaat met schade, lijdt een firma verlies. Daarom zorgt TVM Belgium voor een snelle en goede schaderegeling. Of het nu gaat om een vrachtwagen, lichte vrachtwagen of personenwagen, wij staan elke chauffeur in nood bij. Hoe? Onze klant kan voor dringende bijstand steeds een beroep doen op onze alarmlijn van TVM truck en car assistance. Voor de herstelling van het voertuig sturen we onze klant meteen door naar een TVM erkende hersteller

Wij bieden namelijk een herstelnetwerk van garages over gans België aan. U kunt deze makkelijk terugvinden dankzij de gebruiksvriendelijke zoekfunctie op garage.tvm.be. Voor vrachtwagens is ons herstelnetwerk een primeur in België!

Schadeservice voor vrachtwagens

Als vrachtwagenklant krijgt u een voorrangsbehandeling met lagere herstelkosten. U moet zelf niets voorschieten buiten de vrijstelling. Wij betalen de hoofdsom met aftrek van de vrijstelling rechtstreeks aan de hersteller. Heeft u een vervangvoertuig nodig? U kunt dit via de hersteller huren aan een voordelig tarief. En via onze garagisten heeft u binnen de 24u na aangifte een afspraak.

Schadeservice voor lichte vrachtwagens en personenwagens

Voor onze klanten met lichte vrachtwagens en personenwagens voorzien we aanvullend nog volgende services: pick-up & delivery en indien nodig, een gratis vervangvoertuig. Diezelfde doelgroep krijgt via ons herstelnetwerk ook een korting van 150 euro op de omnium-vrijstelling en betaalt zelfs helemaal geen vrijstelling bij een ‘spot repair’, zoals een krasschade. 

Is de schade lager dan de vrijstelling? Of bent u niet omnium verzekerd bij ons? Dan komen wij financieel niet tussen, maar u kunt natuurlijk nog een beroep doen op een TVM hersteller en de verschillende voordelen die u hierbij geniet. 

Ontdek de vele voordelen van ons erkend herstelnetwerk en vind uw hersteller op:

garage.tvm.be

BEKIJK ONZE ANIMATIEVIDEO VOOR EEN SNEL EN DUIDELIJK OVERZICHT 

TVM Belgium gebruikt cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren en om ervoor te zorgen dat wij voor u relevante advertenties tonen. Als u doorklikt, gaat u akkoord met het gebruik ervan. Voor meer informatie over onze cookies, klik hier.