Package vrachtwagen vervoer rekening derden

Een unieke en voordelige pakketpolis voor transportfirma’s met maximum 10 vrachtwagens.

Ik wil een Package vrachtwagen

TVM biedt transportfirma’s met maximum 10 vrachtwagens een erg voordelig verzekeringspakket aan: de TVM Package vrachtwagen. Deze pakketpolis biedt uw transportbedrijf een uitgebreide en kwalitatieve dekking.

Dankzij deze package kunt u al uw verzekeringen onderbrengen in één handige polis die al uw verzekerbare objecten dekt (trekkers, vrachtwagens, opleggers, aanhangers,…). Weg dus met grijze zones of onaangename verrassingen!

Welke verzekeringen zitten in de Package vrachtwagen?

BA motorrijtuigen-verzekering

Een complete BA-verzekering, inclusief sistership-clausule en Ridders van de Weg, een jaarlijks preventie-initiatief van TVM om transportbedrijven en chauffeurs op een positieve manier in de media te brengen.

Omnium-verzekering

TVM biedt u een brede en kwalitatieve omnium-dekking. Bijna alle schadeoorzaken zijn standaard verzekerd, zoals haakslaan, kiepen, ladingverschuiving of zware menselijke fouten. Mogelijkheid tot uitbreiding met een waarborg bijstand na pech, gebruiksverlies en diefstal of beschadiging van bagage. Door beroep te doen op TVM truck assistance kunt u 24/7 rekenen op bijstand na ongeval of pech: depannage- en repatriëringskosten worden volledig vergoed.  Bent u een eigen rijder die veel in het buitenland rijdt? Dan heeft u automatisch ook recht op persoonlijke bijstand na ziekte of ongeval in het buitenland. 

Rechtsbijstandsverzekering

Vertrouw op onze professionele juridische hulp bij geschillen met medewerkers, klanten of leveranciers. Deze dekking wordt aangeboden via de onafhankelijke rechtsbijstandverzekeraar Euromex.

CMR verzekering

De CMR- of transportaansprakelijkheidsverzekering van TVM dekt mogelijke schade aan uw vrachtgoederen. Deze verzekering dekt ook diefstal en wordt volledig aangepast aan de specifieke noden van uw bedrijf.

CTA verzekering

Wie transportmateriaal huurt of leent van derden, is altijd aansprakelijk voor schade of verlies. Met een CTA verzekering van TVM is elke container- en traileraansprakelijkheid gedekt en slaapt u op beide oren.

Verzekering BA onderneming

Heeft een klant schade veroorzaakt aan uw materiaal of dat van anderen? Heeft een van uw werknemers schade geleden tijdens het uitoefenen van zijn job? De verzekering BA uitbating of bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering van TVM verzekert wat voor u belangrijk is.

Arbeidsongevallenverzekering

De TVM arbeidsongevallenverzekering verzekert uw werknemers tijdens hun job of woon-werkverkeer. U kunt deze verzekering ook aanvullen met een verzekering Excedent Wet en/of Gewaarborgd Loon. Deze dekking wordt aangeboden via de verzekeraars Allianz en AXA.

Patroonsverzekering (24/24)

Als zelfstandige eigenrijder valt u niet onder de arbeidsongevallenverzekering. Een TVM patroonsverzekering biedt u maximale bescherming in uw beroeps- en privéleven. En u kiest als zelfstandig transporteur zelf welke dekking u wilt (keuze uit vier formules). Deze dekking wordt aangeboden via de verzekeraars Allianz en AXA.

Kenmerken van de Package vrachtwagen
  • TVM is de gespecialiseerde verzekeraar voor transport & logistiek
  • Op elkaar afgestemde en uitgebreide waarborgen
  • Centralisatie van alle verzekeringen en voertuigen op 1 document
  • Afrekening van alle verzekeringen op één factuur
  • 24/7 bijstand via TVM truck assistance
  • Persoonlijke bijstand na ongeval of ziekte voor de eigen rijder

TVM Belgium gebruikt cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren en om ervoor te zorgen dat wij voor u relevante advertenties tonen. Als u doorklikt, gaat u akkoord met het gebruik ervan. Voor meer informatie over onze cookies, klik hier.