Package bedrijfswagen

Schade of pech met uw bedrijfswagen? Deze TVM-polis dekt alle risico's af.

Neem contact op

TVM Package bedrijfswagen

De TVM Package bedrijfswagen is het ideale verzekeringspakket voor transportbedrijven, KMO’s en grote ondernemingen die beschikken over firmawagens.
Particuliere voertuigen, leasevloten en diensten voor personenvervoer komen niet in aanmerking voor deze verzekering.

Facultatieve dekkingen op maat

De TVM Package bedrijfswagen garandeert bijstand na ongeval in België, G.H. Luxemburg en tot 30 km voorbij de landsgrenzen. Deze formule kan facultatief uitgebreid worden naar een dekking pechverhelping voor Belux of heel Europa. Het pakket kan ook aangevuld worden met een rechtsbijstandverzekering en een dekking voor de bestuurder.

Na een klapband raakt u de controle over het stuur kwijt en botst u met een tegenligger. Bent u verzekerd met onze TVM Package bedrijfswagen? Dan wordt alle schade integraal gedekt en regelen we meteen een vervangwagen.

Vloten met minder dan vijf bedrijfswagens kunnen kiezen tussen een forfaitair of individueel tarief met toepassing van de bonus-malus.

Een stormachtige hagelbui houdt lelijk huis op uw bedrijfsparking. Enkele wagens zijn zwaar beschadigd en moeten hersteld worden. Koos u voor de TVM Package bedrijfswagen? Dan wordt alle schade 100% vergoed in omnium en zorgen we voor vervangwagens.

Firma’s  met vloten van meer dan 5 bedrijfswagens genieten dankzij deze TVM Package van een forfaitair tarief in burgerlijke aansprakelijkheid.

Producten

Burgerlijke aansprakelijkheid

Binnen de BA-dekking is standaard bijstand inbegrepen na een ongeval in België, G.H. Luxemburg en tot 30 km voorbij de landsgrenzen. Dankzij de BA-dekking geniet u ook van de BOB- en Sistership-clausule.

Omnium

Maak uw keuze tussen een volledige omnium, een beperkte omnium of een dekking voor brand en diefstal.  Bij een ongeval worden alle depannage- en repatriëringskosten onbeperkt vergoed en dit na een gedekt schadegeval.

Rechtsbijstand

Reken op onze professionele hulp bij juridische geschillen via de rechtsbijstandwaarborg Verkeer. Deze dekking wordt aangeboden via de onafhankelijke rechtsbijstandverzekeraar Euromex.

Bijstand

Dankzij deze extra dekking kunt u rekenen op bijstand en pechverhelping  in Belux of heel Europa. Bel naar TVM car assistance en u wordt onmiddellijk verder geholpen. Uw voertuig wordt naar een garage naar keuze gebracht. 

Bestuurder

Als bestuurder kunt u kiezen tussen een forfaitaire dekking of een dekking in Gemeen recht.

Voordelen van de TVM Package bedrijfswagen

Altijd een vlootpolis

Heeft uw bedrijf 2 voertuigen of meer? Wij werken steeds met een vlootpolis.

Geen vrijstelling in omnium bij schade in recht

Niets vervelender dan een auto-ongeval. Bent u wel in recht, maar moet u toch een franchise betalen? Da's dubbel zuur. Dankzij de TVM Package bedrijfswagen betaalt u geen omniumvrijstelling bij schade aan uw voertuigen in recht.

Voordelen via erkende herstellers

Kiest u voor een hersteller uit ons netwerk? Dan geniet u van een aantal belangrijke voordelen. Denk maar aan een lagere vrijstelling en een permanente vervangwagen. Bij een spot repair betaalt u zelfs geen vrijstelling. De factuur? Die wordt rechtstreeks door TVM geregeld.

TVM car assistance 24/7

Bijstand nodig na een ongeval of pech? Dankzij TVM car assistance wordt u 24/7 zo snel mogelijk verder geholpen.  TVM beschikt over een uitgebreid internationaal netwerk en helpt u verder in Europa. 

Onbeperkte depannage- en repatriëringskosten na ongeval (bij omniumdekking)

 

Gratis TVM-preventiewijzer

U ontvangt ook een gratis TVM-preventiewijzer. Dat is een handig boekje met heel wat ‘tips & tricks’ om ongevallen en schade te voorkomen, maar ook om zelf gezond te blijven. 

Kenmerken van een TVM verzekering
  • TVM is de gespecialiseerde verzekeraar voor transport & logistiek
  • Op elkaar afgestemde en uitgebreide waarborgen
  • uitgebreid verzekeringsgebied
  • 24/7 bijstand via TVM car assistance
  • Geniet verschillende voordelen via onze erkende herstellers

TVM Belgium gebruikt cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren en om ervoor te zorgen dat wij voor u relevante advertenties tonen. Als u doorklikt, gaat u akkoord met het gebruik ervan. Voor meer informatie over onze cookies, klik hier.