Betere dienstverlening dankzij Truck assistance

donderdag 10 september 2015

Steeds meer TVM-klanten zijn in het buitenland gevestigd en werken samen met buitenlandse chauffeurs. TVM speelt hierop in en werkt voortaan samen met de bijstandscentrale EBTS. Deze centrale kan oproepen in vijftien talen beantwoorden.

Voor de opdrachten ter plaatse, zoals het takelen, slepen of bergen van vrachtwagens, doet TVM een beroep op enkele toonaangevende partners. In België en in het buitenland werkt TVM samen met ADB Brugge en de Hamse Sleepdienst. In Nederland gingen we in zee met Wielsma Autoservice. Deze verschillende partners zijn zorgvuldig uitgekozen en beschikken allemaal over veel ervaring en professioneel materiaal om opdrachten en repatriëringen in binnen- en buitenland tot een goed einde te brengen.

De voordelen van Truck assistance in een notendop:

  • Iedere klant die voor zijn vrachtwagen, trekker, getrokken eenheid of bestelwagen een omniumverzekering heeft afgesloten bij TVM Belgium (binnen de Package vrachtwagen) of die zijn lading bij ons verzekerd heeft, kan een beroep doen op TVM Truck assistance.
  • De TVM-bijstandspartners gebruiken de modernste technieken, zoals aircushions, om te vermijden dat ladingen overgeladen moeten worden en om extra schade te voorkomen.
  • TVM regelt de factuur die betrekking heeft op de verzekerde objecten rechtstreeks via een derde-betalersregeling (exclusief btw).
  • Truck assistance staat synoniem voor een professionele dienstverlening na ongeval. Na een ongeval regelen wij voor u het takelen, slepen, bergen, vervoeren en repatriëren van uw trekker, getrokken eenheid en lading. Zelfs al zijn niet alle objecten bij TVM verzekerd. U ontvangt achteraf enkel de factuur voor de niet-verzekerde prestaties.

U kunt het Truck assistance-nummer bellen na een ongeval of bij schade aan uw vrachtwagen en/of uw lading, bij diefstal of inbraakschade in binnen- en buitenland op het nummer +32 (0)78 151 163.

 

Lees ook volgende artikels:

TVM Belgium gebruikt cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren en om ervoor te zorgen dat wij voor u relevante advertenties tonen. Als u doorklikt, gaat u akkoord met het gebruik ervan. Voor meer informatie over onze cookies, klik hier.