Vrachtwagenverzekering

Met een goede verzekering gaat u pas écht gerust de weg op. TVM biedt uw transportonderneming een verzekering voor uw vrachtwagen die afgestemd is op uw eisen.

Ik wil een vrachtwagenverzekering

TVM vrachtwagenverzekering voor transportfirma’s

Vervoert uw transportbedrijf goederen over de weg voor derden? Dat levert een aantal risico’s op. Een TVM vrachtwagenverzekering biedt u als transporteur een zeer uitgebreide dekking, ook voor schade aan derden en persoonlijke bezittingen. Deze verzekering voor Vervoer Rekening Derden (VRD) wordt steeds op uw maat samengesteld.

Heeft uw vrachtwagen onderweg ernstige schade opgelopen? Een ongeluk overkomt zelfs de meest behoedzame chauffeur. Met de TVM vrachtwagenverzekering kunt u op uw beide oren slapen, want alle materiële en fysieke schade wordt nadien op een vlotte manier afgehandeld.

Voor kleinere transportfirma’s met maximum 10 vrachtwagens stelde TVM een uniek en voordelig verzekeringspakket samen: de TVM package.

Bekijk hier de TVM package

Hoe groter uw aantal vrachtwagens, hoe hoger het risico op een ongeval. Raakt u betrokken bij een ongeval in het buitenland? TVM zorgt ervoor dat uw chauffeur, uw vrachtwagen én de lading meteen opgehaald worden.

TVM handelt nadien alle materiële en fysieke schade af op een vlotte manier.
 

TVM vrachtwagenverzekering: altijd driedubbel gedekt

De TVM vrachtwagenverzekering omvat drie dekkingen: burgerlijke aansprakelijkheid, omnium en rechtsbijstand. Deze drie waarborgen dekken materiële en fysieke verkeersschade, stilstand na een ongeval tot het vervoer van gevaarlijke stoffen, enzoverder.

Burgerlijke aansprakelijkheid (BA motorrijtuigen)

Een verzekering burgerlijke aansprakelijkheid (BA motorrijtuigen) is wettelijk verplicht, maar kan enkel afgesloten worden binnen een overkoepelend verzekeringspakket. U kunt deze dekking ook aanvullen met een ongevallenverzekering voor de chauffeur.

Een aanrijding tussen twee voertuigen uit uw eigen wagenpark geeft vaak voer voor discussie. Niet met een BA-verzekering van TVM, want dankzij de sistership-clausule draait u nooit zelf op voor de kosten.

Wie bij TVM een verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid afsluit, maakt kans op een onderscheiding ‘Ridder van de Weg’. Dit is een jaarlijkse onderscheiding voor chauffeurs die al 3, 5, 10 of 20 jaar lang niet betrokken zijn geraakt in een verkeersongeval.

Omnium

TVM biedt u een brede en kwalitatieve omnium-dekking. Bijna alle schadeoorzaken zijn standaard verzekerd, zoals haakslaan, kieprisico en verschuiven van de lading, zelfs bij zware fouten van de chauffeur.

Bij schade kunt u zowel in binnen- als  buitenland 24/7 terecht op ons bijstandsnummer TVM truck assistance. TVM beschikt over een uitgebreid internationaal netwerk en helpt u eender waar in Europa uit de nood. Dankzij TVM truck assisstance worden uw depannage- en repatriëringskosten na een ongeval volledig vergoed

Valt uw voertuig in panne? Wij bieden facultatief ook bijstand na pech aan voor vrachtwagens. U kunt deze omniumverzekering voor VER verder nog uitbreiden met een extra waarborg diefstal of beschadiging van bagage. Ook een aanvullende bescherming gebruiksverlies is mogelijk.

Rechtsbijstandsverzekering

Heeft u of een van uw chauffeurs juridische ondersteuning nodig? Een Rechtsbijstandverzekering haalt alle financiële en administratieve last van uw schouders. Deze verzekering gaat uit van het all-in-principe: wat niet expliciet uitgesloten is, wordt door ons gedekt. Deze dekking wordt aangeboden via de rechtsbijstandverzekeraar Euromex.

Dit betekent concreet dat u kunt rekenen op uitgebreide juridische bijstand bij strafrechtelijke, burgerlijke of andere geschillen (contractueel, technisch, bij inschrijving,…). U kiest bovendien zelf met welke advocaat u in zee gaat.

Voordelen van een TVM vrachtwagenverzekering

Maatwerk

Wilt u één vrachtwagen of uw hele wagenpark verzekeren? TVM biedt u als transporteur altijd een op maat samengestelde vrachtwagenverzekering.

Depannage en repatriëring

Loopt u schade op bij een ongeval in het binnen- of buitenland? Bel TVM truck assistance. Uw vrachtwagen wordt meteen, indien u verzekerd bent in omnium, gedepanneerd en eventueel gerepatrieerd, inclusief oplegger en lading. Indien nodig brengen we de chauffeur naar huis en regelen we een vervanger.

Uitgebreid verzekeringsgebied

De vrachtwagenverzekering van TVM is van toepassing op alle schadegevallen die plaatsvinden in Europa, Israël, Turkije, Tunesië en Marokko.

Kenmerken van een TVM verzekering
  • Kwalitatieve omniumdekking
  • 24/7 bijstand via TVM truck assistance
  • Uniek veiligheidsplan
  • Deelname aan de Ridders van de Weg
  • Persoonlijke bijstand na ongeval of ziekte in het buitenland voor de eigen rijder
  • Geniet verschillende voordelen via onze erkende herstellers

TVM Belgium gebruikt cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren en om ervoor te zorgen dat wij voor u relevante advertenties tonen. Als u doorklikt, gaat u akkoord met het gebruik ervan. Voor meer informatie over onze cookies, klik hier.