TVM truck en car assistance

Dringend bijstand nodig na ongeval, pech of ziekte? Doe 24/7 een beroep op TVM truck en car assistance 

+32 (0)78 15 11 63

Tegenslag onderweg? Dankzij TVM Belgium staat u niet lang stil. Bel naar TVM truck en car assistance en u wordt 24/7 onmiddellijk verder geholpen door een team specialisten

Welke bijstand voorzien we voor vrachtwagens?

  •  Heeft u een omnium waarborg? Dan heeft u recht op bijstand na een ongeval in Europa. Doe een beroep op TVM truck assistance en u kunt rekenen op de terugbetaling van alle depannagekosten. TVM is de enige verzekeringsmaatschappij die hierin geen beperking hanteert. Verder hoeft niemand zich zorgen te maken over de depannage van opleggers, werktuigen of lading, zelfs al zijn deze niet bij TVM verzekerd.

Wie geen beroep doet op ons netwerk van TVM truck assistance, maar op een andere organisatie, dient wel een vrijstelling te betalen. Voor vrachtwagens is die vrijstelling 25% van alle depannage- en repatriëringskosten, met een minimumvrijstelling van 750 euro. 

  • Heeft u een waarborg voor bijstand na pech? Dan voorzien wij de pechverhelping. Bijstand na pech is een facultatieve en betalende waarborg.

Voor wie de bijstand na pech laat uitvoeren door een andere organisatie, is er geen tussenkomst.

  • Bent u een eigen rijder die veel in het buitenland rijdt? Dan kunt u een beroep doen op TVM truck assistance voor persoonlijke bijstand na ziekte of ongeval. 

Ter info: bedrijven met vrachtwagenchauffeurs in loondienst kunnen bij ziekte of ongeval in het buitenland een beroep doen op het SFTL. Voor hen geldt deze dekking dus niet. 

Welke bijstand voorzien we voor lichte vrachtwagens en personenwagens?

24/7 bijstand na ongeval in België, Groothertogdom Luxemburg en 30 km voorbij de landsgrenzen zit automatisch inbegrepen in de omnium en BA waarborg. Deze formule kan facultatief uitgebreid worden naar een dekking bijstand na pech voor Belux of heel Europa. 

+32 (0)78 15 11 63

BEKIJK ONZE ANIMATIEVIDEO VOOR EEN SNEL EN DUIDELIJK OVERZICHT 

TVM Belgium gebruikt cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren en om ervoor te zorgen dat wij voor u relevante advertenties tonen. Als u doorklikt, gaat u akkoord met het gebruik ervan. Voor meer informatie over onze cookies, klik hier.