Package vrachtwagen vervoer eigen rekening

Met de Package vrachtwagen voor vervoer eigen rekening biedt TVM Belgium bedrijven tot 10 vrachtwagens een uitgebreide en kwalitatieve verzekering aan, inclusief een flexibele dekking voor de vervoerde goederen.

Deze pakketverzekering is gericht op bedrijven die vrachtwagens hebben voor de uitoefening van de eigen beroepsactiviteiten, zoals bedrijven actief in de groothandel, distributie, bouw of houtsector; alsook zelfstandigen zoals tuinaannemers, dakwerkers, loodgieters, slagers en bakkers.

Welke verzekeringen zitten in de Package vrachtwagen? 

BA motorrijtuigen-verzekering

Wij bieden u een complete BA-verzekering, inclusief sistership-clausule. 

Omnium-verzekering

U kunt rekenen op een brede en kwalitatieve omnium-dekking. Bijna alle schadeoorzaken zijn standaard verzekerd, zoals haakslaan, kiepen, ladingverschuiving of zware menselijke fouten. Mogelijkheid tot uitbreiding met een waarborg bijstand na pechgebruiksverlies en diefstal of beschadiging van bagage.

Door beroep te doen op TVM truck assistance kunt u 24/7 rekenen op bijstand na ongeval of pech: depannage- en repatriëringskosten worden volledig vergoed. 

Rechtsbijstandsverzekering

Vertrouw op onze professionele juridische hulp bij geschillen met medewerkers, klanten of leveranciers. Deze dekking wordt aangeboden via de onafhankelijke rechtsbijstandverzekeraar Euromex.

Vervoerde goederen eigen rekening

3 mogelijke dekkingen voor het verzekeren van de goederen in de vrachtwagen met telkens de mogelijkheid om enkel het materiaal of ook de koopwaar (eigendom van de verzekeringnemer) mee te verzekeren: evenementenevenementen + diefstal en alle risico's (inclusief laden en lossen).

CTA verzekering

Wie transportmateriaal huurt of leent van derden, is altijd aansprakelijk voor schade of verlies. Met een CTA verzekering van TVM is elke container- en traileraansprakelijkheid gedekt en slaapt u op beide oren.

Kenmerken van de Package vrachtwagen
  • Op elkaar afgestemde en uitgebreide waarborgen
  • Centralisatie van alle verzekeringen en voertuigen op 1 document
  • Afrekening van alle verzekeringen op 1 factuur
  • 24/7 bijstand via TVM truck assistance

TVM Belgium gebruikt cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren en om ervoor te zorgen dat wij voor u relevante advertenties tonen. Als u doorklikt, gaat u akkoord met het gebruik ervan. Voor meer informatie over onze cookies, klik hier.