Sponsoring

TVM verzekeringen gaat de komende jaren haar sponsorinvesteringen concentreren op het veiliger maken van het vrachttransport.

Sponsoring

TVM verzekeringen gaat haar sponsorinvesteringen concentreren op het veiliger maken van het vrachttransport over de weg en het water in België en Nederland. TVM kiest daarmee voor een veel maatschappelijkere inzet van sponsoring.

CEO Arjan Bos: “België en Nederland staan in Europa al aan de top als het gaat om transportveiligheid en die positie willen we gaan versterken. Het doel is dat vervoerders die bij TVM verzekerd zijn tot de veiligste van Europa gaan behoren. We willen die ambitieuze doelstellingen ook gaan omzetten in concrete daden. Samen met kenniscentra, politiek, maar vooral ook met chauffeurs en zakelijke relaties willen wij van de veiligheid een speerpunt maken. Om zo samen bij te dragen aan een veiligere samenleving en een nog sterker imago van de vervoerders.
Het moet de komende maanden duidelijk worden hoe we onze plannen verder concreet gaan invullen. We kijken naar veiliger gedrag van chauffeurs, maar ook naar de beveiliging van ladingen. We gaan in ieder geval nog meer onze kennis delen, onderzoek doen en trainingen, tools en advies aanbieden aan onze leden om de veiligheid van de mens, de auto en de lading te verbeteren.”

TVM verzekeringen denkt dat investeren op transportveiligheid ook een positief effect zal hebben op het imago van de transportbranche. CEO Arjan Bos: “Natuurlijk zijn er wel eens incidenten onderweg. Files door pech met vrachtwagens bijvoorbeeld, maar incidenten mogen niet de toon gaan zetten. Meer dan 90% van het materieel en de chauffeurs in Nederland en België voldoen aan de allerhoogste eisen. Chauffeurs zijn goed opgeleid en specialisten op de weg. Dat zal ook onze boodschap zijn de komende jaren als we veel energie gaan steken in het veiliger maken van het transport over weg en water.”

TVM Belgium gebruikt cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren en om ervoor te zorgen dat wij voor u relevante advertenties tonen. Als u doorklikt, gaat u akkoord met het gebruik ervan. Voor meer informatie over onze cookies, klik hier.