Voorwoord nieuwsbrief 10

dinsdag 08 september 2015

Beste makelaar,

TVM doet haar best om garant te staan voor een uitstekende service en sterke verzekeringen. De Package bedrijfswagens bijvoorbeeld is de nieuwste oplossing in ons gamma. We leggen de lat hoog voor onszelf, ook nu onze organisatie groeit. Zo hebben we onlangs onze teams versterkt met erg gedreven mensen met ervaring en hebben we onze schade-alarmlijn voor vrachtwagens gemoderniseerd om te beantwoorden aan de noden van internationaal opererende transportfirma’s.

Constante verbetering en innovatie gaan hand in hand, zeker als ze ingezet worden voor meer verkeersveiligheid. TVM stemt haar volledige sponsorbeleid af op transportveiligheid en zet voor een gedragsbeïnvloeding van de chauffeurs onder meer in op het gebruik van apps en nieuwe technologieën.

Uiteraard rekenen we ook op uw sterke overtuigingskracht om uw klanten aan te zetten tot veiligheid en preventie.

Veel leesplezier,

Jan van Waterschoot
commercieel directeur

 

Lees ook volgende artikels:

TVM Belgium gebruikt cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren en om ervoor te zorgen dat wij voor u relevante advertenties tonen. Als u doorklikt, gaat u akkoord met het gebruik ervan. Voor meer informatie over onze cookies, klik hier.