Bijstand na pech

Of u nu in panne valt met uw vrachtwagen, lichte vrachtwagen of personenwagen, met onze waarborg bijstand na pech verlossen wij u van onnodige stress.

Is uw voertuig in panne gevallen?
Dit is heel vervelend, maar maak u geen zorgen. Met onze waarborg bijstand na pech verlossen wij u van onnodige stress. Of u nu in panne valt met uw vrachtwagen, lichte vrachtwagen of personenwagen. Bel simpelweg naar TVM truck en car assistance via +32 (0)78 15 11 63 en u wordt 24/7 onmiddellijk verder geholpen door een team specialisten. Wij regelen de pechverhelping ter plaatse, alsook het slepen van het voertuig als pechverhelping ter plaatse niet mogelijk is. En dit in heel Europa! Zo kunt u steeds onbezorgd de weg op.

Kan uw lichte vrachtwagen of personenwagen niet hersteld worden ter plaatse en wordt het gesleept? Dan krijgt u een vervangwagen voor 5 dagen.

Kenmerken van een TVM verzekering
  • In heel Europa
  • 24/7 bijstand via TVM truck en car assistance
  • Pechverhelping ter plaatse
  • Slepen van het voertuig
  • Vervangwagen voor lichte vrachtwagen en personenwagen

TVM Belgium gebruikt cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren en om ervoor te zorgen dat wij voor u relevante advertenties tonen. Als u doorklikt, gaat u akkoord met het gebruik ervan. Voor meer informatie over onze cookies, klik hier.