Waarom TVM?

Als gespecialiseerde verzekeraar biedt TVM u verzekeringsproducten op maat van uw bedrijf. Ontdek hier onze troeven!

Neem contact op

Bereikbaarheid

Door haar kleine organisatiestructuur en korte lijnen heeft TVM Belgium een persoonlijk contact met elk van haar klanten. Ook voor onze makelaars werken wij met vaste interne aanspreekpunten. U kunt TVM Belgium op diverse manieren bereiken: telefonisch, via e-mail of sociale media.

Vind hier uw persoonlijke contactpersoon. Bij TVM Belgium geen logge structuren, wel korte lijnen. Wij zijn er voor onze makelaars en klanten.

Kunt u uw makelaar niet bereiken bij ziekte of ongeval onderweg? Dan kunt u 24/7 terecht op het TVM schade-alarmnummer via +32 78 15 11 63

Kwalitatieve service

Kwaliteit en klantentevredenheid is voor TVM het hoogste goed. Dat bereiken we door een gespecialiseerde marktkennis en een grote affiniteit met onze doelgroepen, maar ook door een heldere en vriendelijke communicatie. Onze polissen op maat worden steeds afgeleverd binnen een afgelijnde streeftermijn.

Samen op zoek naar oplossingen

Als uw deskundige verzekeringspartner gaan we samen op zoek naar antwoorden op al uw mogelijke vragen. Door onze grote betrokkenheid en knowhow kunnen wij u een zo goed en gericht mogelijk beeld geven van alle huidige marktsituaties en -evoluties.

De algemene Voorwaarden van TVM werden geschreven vanuit onze doelgroepen en vóór onze doelgroepen. Zo slagen we er steeds in om u een verzekeringspakket op maat voor te stellen.

Solide partner

TVM Belgium is een dochteronderneming van de Nederlandse moedermaatschappij TVM verzekeringen. Als kleiner kantoor binnen een grotere groep staan we financieel sterk. Zo zijn we ook voor uw bedrijf een solide en betrouwbare partner.

Internationaal

U kunt eender waar in Europa rekenen op dezelfde TVM-service en -kwaliteit. Wie een bedrijf wil starten of uitbouwen in het buitenland, kan ook terecht bij TVM international desk. Deze TVM-dienst haalt alle administratieve en logistieke last van uw schouders.

TVM informeert u over alle lokale risico’s en verzekeringsoplossingen voor uw specifieke situatie. Daarnaast heeft u één duidelijk aanspreekpunt bij al uw vragen over uw verzekeringsdekking en bij schadegevallen.

Waarom TVM Belgium Afbeeldingen

TVM Belgium gebruikt cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren en om ervoor te zorgen dat wij voor u relevante advertenties tonen. Als u doorklikt, gaat u akkoord met het gebruik ervan. Voor meer informatie over onze cookies, klik hier.