Voorkom ongevallen met Preventie en Risicobeheer

Voorkom schade door onderzoek naar de oorzaken ervan. Met Preventie en Risicobeheer van TVM bespaart u elk jaar ruim 30% op uw schadefrequentie.

Voorkom ongevallen met Preventie en Risicobeheer

Eén enkel schadegeval kost uw bedrijf al snel 2.500 euro, imagoschade niet meegerekend. Heel wat schades aan uw vrachtwagen of lading zijn echter te voorkomen door een grondig onderzoek naar de oorzaken ervan.

Dankzij Preventie en Risicobeheer daalt uw aantal schadegevallen. Naast meer knowhow en minder ergernis, levert dit een enorme besparing en dus rentabiliteitswinst op. Onze ervaring leert dat, mits 100% opvolging van het TVM veiligheidsplan, uw schadefrequentie met 30% daalt.

Wat  betekent dit concreet? Een onderneming met 100 vrachtwagens en op jaarbasis bijvoorbeeld 100 schaden zal na drie jaar aansluiting op het TVM veiligheidsplan nog 70 schaden op jaarbasis hebben. Wanneer we uit gaan van een gemiddelde kost van ca. 2.500 euro per schadegeval, betekent dit een besparing van 75.000 euro op jaarbasis.

Waarom spreken over premie wanneer we dit kunnen terugverdienen door minder schade te rijden. Preventie en risicobeheer, geen kost, duidelijk een investering.

In de werking van Preventie en Risicobeheer wordt een onderscheid gemaakt tussen bedrijven met minder of meer dan 10 voertuigen. Ook onze Omniumklanten kunnen rekenen op Preventie en Risicobeheer, met uitzondering van de jaarlijkse onderscheiding ‘Ridders van de Weg’.

Meer weten over de werking van Preventie en Risicobeheer?

Voordelen van preventie
  • Kostenbesparend
  • Schadefrequentie daalt
  • Beter imago voor uw bedrijf
  • Grotere werktevredenheid
  • Deelname aan Ridders van de Weg

TVM Belgium gebruikt cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren en om ervoor te zorgen dat wij voor u relevante advertenties tonen. Als u doorklikt, gaat u akkoord met het gebruik ervan. Voor meer informatie over onze cookies, klik hier.