Vrachtwagenverzekering

Bezit u één of meerdere vrachtwagens maar bent u geen transporteur? TVM biedt uw bedrijf een kwalitatieve verzekering op maat.
Ik wil een vrachtwagenverzekering

TVM vrachtwagenverzekering voor Vervoer Eigen Rekening

Niet alleen transporteurs kunnen bij ons terecht voor een kwalitatieve en uitgebreide vrachtwagenverzekering: TVM verzekert ook Vervoer Eigen Rekening (VER). Denk bijvoorbeeld aan tuinaannemers of bedrijven die gespecialiseerd zijn in bouw- en grondwerken.

TVM vrachtwagenverzekering: drie keer zekerheid

Een TVM vrachtwagenverzekering voor professionals buiten de transportsector? Ook die omvat drie dekkingen: burgerlijke aansprakelijkheid, omnium en rechtsbijstand. Deze waarborgen dekken materiële en fysieke verkeersschade, stilstand na een ongeval tot het vervoer van gevaarlijke stoffen, enzoverder.

Verzekering burgerlijke aansprakelijkheid (BA)

Een burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering (BA) is bij wet verplicht maar wordt enkel afgesloten binnen een overkoepelend verzekeringspakket. U kunt deze verzekering ook aanvullen met een extra ongevallenverzekering voor de chauffeur.

Een aanrijding tussen twee voertuigen uit uw eigen wagenpark? Dat geeft vaak ruimte voor discussie. Niet met een BA-verzekering van TVM, want dankzij de sistership-clausule draait uw bedrijf nooit zelf op voor de kosten.

Omnium vrachtwagenverzekering

TVM biedt u een brede en kwalitatieve omnium-dekking voor Vervoer Eigen Rekening. Bijna alle schadeoorzaken zijn standaard verzekerd in dit pakket, zoals haakslaan, kiepen en verschuiven van de lading, zelfs bij zware fouten van de chauffeur.

Bij schade kunt u ook in het buitenland 7 dagen op 7 en 24u per dag terecht op ons bijstandsnummer TVM truck assistance. TVM beschikt over een uitgebreid internationaal netwerk en helpt u eender waar in Europa uit de nood. Dankzij TVM truck assisstance worden uw depannage- en repatriëringskosten na een ongeval volledig vergoed. 

Valt uw voertuig in panne? Wij bieden facultatief ook bijstand na pech aan voor vrachtwagens. U kunt deze omniumverzekering voor VER verder nog uitbreiden met een extra waarborg diefstal of beschadiging van bagage. Ook een aanvullende bescherming gebruiksverlies is mogelijk.


Rechtsbijstandsverzekering

Heeft uw onderneming juridische ondersteuning nodig? De Rechtsbijstandverzekering haalt alle financiële en administratieve last van uw schouders. Deze dekking wordt aangeboden via de rechtsbijstandverzekeraar Euromex. Met een Rechtsbijstandsverzekering kunt u rekenen op uitgebreide juridische bijstand bij strafrechtelijke, burgerlijke of andere geschillen (contractueel, technisch, bij inschrijving,…). U beslist zelf met welke advocaat u in zee gaat.

Voordelen van een TVM vrachtwagenverzekering

Maatwerk

Wilt u één vrachtwagen of uw hele wagenpark verzekeren? TVM biedt u altijd een op maat samengestelde vrachtwagenverzekering voor Vervoer Eigen Rekening.

Depannage en repatriëring

Loopt u averij op bij een ongeval in het binnen- of buitenland? Bel TVM truck assistance. Uw vrachtwagen wordt meteen, indien u verzekerd bent in omnium, gedepanneerd en eventueel gerepatrieerd, inclusief oplegger en lading. Indien nodig brengen we ook uw chauffeur naar huis en regelen we een vervanger.

Uitgebreid verzekeringsgebied

De vrachtwagenverzekering van TVM voor Vervoer Eigen Rekening is van toepassing op alle schadegevallen die plaatsvinden in Europa, Israël, Turkije, Tunesië en Marokko.

Kenmerken van een TVM verzekering
  • 24/7 bijstandsnummer TVM truck assistance
  • uitgebreide omnium-dekking
  • Maatwerk verzekering
  • TVM is sterk in preventie
  • Geniet verschillende voordelen via onze erkende herstellers

TVM Belgium gebruikt cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren en om ervoor te zorgen dat wij voor u relevante advertenties tonen. Als u doorklikt, gaat u akkoord met het gebruik ervan. Voor meer informatie over onze cookies, klik hier.