Patroonsverzekering

Als zelfstandige eigenrijder valt u niet onder de arbeidsongevallenverzekering. Een patroonsverzekering biedt u een maximale bescherming in uw beroeps- en privéleven.
Ik wil een patroonsverzekering

 

Patroonsverzekering

Als zelfstandige bent u niet wettelijk verplicht om een arbeidsongevallenverzekering af te sluiten. Speciaal voor zaakvoerders van transportbedrijven is er de Patroonsverzekering of Ongevallen 24/24. Deze verzekering voor zelfstandige transporteurs is de beste bescherming tegen risico’s in uw beroeps- en privéleven en wordt aangeboden via de gespecialiseerde arbeidsongevallenmaatschappijen Allianz en AXA. Ze wordt afgesloten als afzonderlijke polis of geïntegreerd in de TVM Package vrachtwagen voor vervoer rekening derden. 

Vliegt u na een fout afgelopen skireis terug met een gebroken been? Knap vervelend. Met een patroonsverzekering bent u gelukkig verzekerd voor liefst 365 dagen arbeidsongeschiktheid. Wat met uw behandelingskosten? Die worden forfaitair gedekt naargelang de gekozen formule.

Voor transportfirma’s met maximum 10 vrachtwagens stelde TVM een uniek en voordelig verzekeringspakket samen: de TVM Package vrachtwagen.

Bekijk hier de TVM Package vrachtwagen

Voordelen van een Patroonsverzekering

Flexibel en op maat

U kiest als zelfstandig transporteur zelf welke dekking u wilt. U heeft de keuze uit vijf standaardformules met verschillende premies en soorten dekkingen.

Zowel voor beroeps- als privéleven

Een patroonsverzekering van TVM dekt alle schade in uw beroeps- of persoonlijke leven, zonder medische formaliteiten.

TVM Belgium gebruikt cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren en om ervoor te zorgen dat wij voor u relevante advertenties tonen. Als u doorklikt, gaat u akkoord met het gebruik ervan. Voor meer informatie over onze cookies, klik hier.