Patroonsverzekering

Als zelfstandige eigenrijder valt u niet onder de arbeidsongevallenverzekering. Een TVM patroonsverzekering biedt u een maximale bescherming in uw beroeps- en privéleven.
Ik wil een patroonsverzekering

 

TVM patroonsverzekering

Als zelfstandige bent u niet wettelijk verplicht om een arbeidsongevallenverzekering af te sluiten. Speciaal voor zaakvoerders van transportbedrijven is er de TVM patroonsverzekering of Ongevallen 24/24. Deze verzekering voor zelfstandige transporteurs is de beste bescherming tegen risico’s in uw beroeps- en privéleven.

TVM verzekeringen neemt deze patroonsverzekering optioneel mee op in de vrachtwagenverzekering voor Vervoer Rekening Derden of sluit ze af als een aparte polis.

Vliegt u na een fout afgelopen skireis terug met een gebroken been? Knap vervelend. Met een standaard patroonsverzekering van TVM bent u gelukkig verzekerd voor liefst 365 dagen arbeidsongeschiktheid. Wat met uw behandelingskosten? Die worden forfaitair gedekt naargelang de gekozen formule.

Voor transportfirma’s met maximum 5 vrachtwagens stelde TVM een uniek en voordelig verzekeringspakket samen: de TVM package.

Bekijk hier de TVM package

Voordelen van een TVM patroonsverzekering

Flexibel en op maat

U kiest als zelfstandig transporteur zelf welke dekking u wilt. U heeft de keuze uit vijf standaardformules met verschillende premies en soorten dekkingen.

Zowel voor beroeps- als privéleven

Een patroonsverzekering van TVM dekt alle schade in uw beroeps- of persoonlijke leven, zonder medische formaliteiten.

TVM Belgium gebruikt cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren en om ervoor te zorgen dat wij voor u relevante advertenties tonen. Als u doorklikt, gaat u akkoord met het gebruik ervan. Voor meer informatie over onze cookies, klik hier.