Patroonsverzekering

Als zelfstandige eigenrijder valt u niet onder de arbeidsongevallenverzekering. Een patroonsverzekering biedt u een maximale bescherming in uw beroeps- en privéleven.
Ik wil een patroonsverzekering

 

TVM patroonsverzekering

Als zelfstandige bent u niet wettelijk verplicht om een arbeidsongevallenverzekering af te sluiten. Speciaal voor zaakvoerders van transportbedrijven is er de TVM patroonsverzekering of Ongevallen 24/24. Deze verzekering voor zelfstandige transporteurs is de beste bescherming tegen risico’s in uw beroeps- en privéleven en wordt aangeboden via de verzekeraars Allianz en AXA.

TVM verzekeringen neemt deze patroonsverzekering optioneel mee op in de vrachtwagenverzekering voor Vervoer Rekening Derden of sluit ze af als een aparte polis.

Vliegt u na een fout afgelopen skireis terug met een gebroken been? Knap vervelend. Met een standaard patroonsverzekering van TVM bent u gelukkig verzekerd voor liefst 365 dagen arbeidsongeschiktheid. Wat met uw behandelingskosten? Die worden forfaitair gedekt naargelang de gekozen formule.

Voor transportfirma’s met maximum 5 vrachtwagens stelde TVM een uniek en voordelig verzekeringspakket samen: de TVM package.

Bekijk hier de TVM package

Voordelen van een TVM patroonsverzekering

Flexibel en op maat

U kiest als zelfstandig transporteur zelf welke dekking u wilt. U heeft de keuze uit vijf standaardformules met verschillende premies en soorten dekkingen.

Zowel voor beroeps- als privéleven

Een patroonsverzekering van TVM dekt alle schade in uw beroeps- of persoonlijke leven, zonder medische formaliteiten.

TVM Belgium gebruikt cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren en om ervoor te zorgen dat wij voor u relevante advertenties tonen. Als u doorklikt, gaat u akkoord met het gebruik ervan. Voor meer informatie over onze cookies, klik hier.