CTA verzekering

Zekerheid is essentieel voor elke ondernemer. Zeker als u opleggers gebruikt van derden.

Ik wil een CTA verzekering op maat

TVM CTA verzekering

Wie opleggers gebruikt van derden, is altijd aansprakelijk voor schade of verlies. Met een CTA verzekering van TVM is elke oplegger, container, aanhangwagen, trailer en containerchassis gedekt. Zowel bij verlies van het materiaal als bij schade door brand, botsing, explosie of blikseminslag.
 

Een container die u heeft gehuurd, raakt zwaar beschadigd tijdens het transport. Erg vervelend, maar gelukkig bent u verzekerd bij TVM. Wij regelen alle schade en vergoeden de kosten. Zo komt uw zakelijke relatie met de eigenaar niet onder druk te staan.

Voor transportfirma’s met maximum 10 vrachtwagens stelde TVM een uniek en voordelig verzekeringspakket samen: de TVM Package.

Bekijk hier de TVM package

Tijdens een transport in het buitenland wordt uw gehuurde oplegger gestolen. Helaas bent u volledig aansprakelijk voor het verlies van het gehuurde materieel.

Een CTA verzekering of container- en traileraansprakelijkheids­verzekering behoedt u van zware financiële verliezen en een verzuurde relatie met de eigenaar.

Voordelen van een CTA verzekering van TVM

Complete dekking van gehuurd of geleend materiaal

Een CTA verzekering van TVM dekt alle risico’s van opleggers, aanhangwagens, trailers of ander getrokken transportmateriaal. Net als uw wettelijke als contractuele aansprakelijkheden t.o.v. de eigenaar. Deze dekking geldt tijdens de hele gebruiksperiode, zowel gekoppeld als afgekoppeld met een Kingpin-slot.

Extra kosten meeverzekerd, onbeperkte depannagekosten

Naast de trailer zelf worden ook de extra kosten meeverzekerd (lichtingskosten, opruimingskosten, bergingskosten, bewakingskosten,…). De CTA verzekering is niet plaatsgebonden en dekt het chassis en de containers als één verzekerd object.

Uitgebreid verzekeringsgebied

De CTA verzekering van TVM is van toepassing op alle schadegevallen die plaatsvinden in Europa, Israël, Turkije, Tunesië en Marokko. Ook het vrachtvervoer tussen landen die tot het verzekeringsgebied behoren, is inbegrepen in het verzekeringspakket.

Extra dekking mogelijk

U kunt ook een extra dekking afsluiten voor een vergoeding van 10% of 20% van het totale schadebedrag. Dit percentage wordt uitbetaald bovenop het netto schadebedrag, als vergoeding voor de door u gemaakte kosten. U hoeft deze schade niet aan te tonen.

 

Kenmerken van een TVM verzekering
  • 24/7 bijstand na ongeval of pech via TVM truck assistance
  • Voor alle soorten gehuurde opleggers, containers en ander materiaal
  • TVM denkt mee in uw belang als beroepsgoederenvervoerder
  • TVM is sterk in preventie

TVM Belgium gebruikt cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren en om ervoor te zorgen dat wij voor u relevante advertenties tonen. Als u doorklikt, gaat u akkoord met het gebruik ervan. Voor meer informatie over onze cookies, klik hier.