Verzekering BA onderneming

Krijgt uw transportbedrijf te maken met een ongeval? Dan loopt u het risico op een schadeclaim. Gelukkig kunt u terugvallen op de BA ondernemingsverzekering.

Ik wil een verzekering BA onderneming

TVM verzekering BA onderneming

Heeft u schade veroorzaakt aan het materiaal van uw klant? Of heeft een van uw werknemers schade geleden tijdens het uitoefenen van zijn job? Als professional in de transportsector houdt u best rekening met dergelijke scenario’s.

De verzekering BA onderneming, ook wel BA uitbating geheten, of bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering van TVM verzekert precies wat voor u belangrijk is. Zodat u na een incident niet met een financiële kater achterblijft.

 

U heeft brute pech: tijdens het uitladen van goederen uit uw vrachtwagen brengt u per ongeluk schade toe aan een voetganger of geparkeerd voertuig.

Wie een verzekering BA onderneming afsloot bij TVM, slaapt op beide oren. Alle door u of uw personeel aangebrachte schade wordt integraal gedekt en snel vergoed aan de tegenpartij.

Voor kleinere transportfirma’s met maximum 10 vrachtwagens stelde TVM een uniek en voordelig verzekeringspakket samen: de TVM package.

Bekijk hier de TVM package

Sinds jaar en dag vervoert u chemische producten van A naar B. Alles loopt perfect, tot een van uw chauffeurs het verkeerde product aflevert bij een klant. Hierdoor ontstaat een chemische reactie, met flink wat materiële schade tot gevolg.

Niet getreurd: TVM biedt u de bedrijfsverzekering BA onderneming aan. Wie een verzekering BA uitbating afsloot bij TVM, slaapt op beide oren. Alle door u of uw personeel aangebrachte schade wordt integraal gedekt en snel vergoed aan de tegenpartij.

Voordelen van een TVM verzekering BA onderneming

Verzekeringspakket op maat

De TVM verzekering bedrijfsaansprakelijkheid of BA onderneming wordt op maat samengesteld voor uw bedrijf, afhankelijk van uw activiteiten en behoeften. Als gespecialiseerde transportverzekeraar is TVM goed vertrouwd met de concrete noden van elk soort transportbedrijf.

Vier waarborgen in één

Dit verzekeringspakket bestaat uit vier verschillende waarborgen.

  • BA uitbating (schade veroorzaakt tijdens de exploitatie)
  • Toevertrouwd goed  (schade aan en door laad- en losmateriaal van derden)
  • BA na levering (schade aan derden na de levering of de uitvoering van werken)
  • Rechtsbijstand (juridische bijstand bij burgerlijke of strafrechtelijke geschillen)
Kenmerken van een TVM verzekering
  • TVM is de gespecialiseerde verzekeraar voor transport en logistiek
  • Op maat gemaakt pakket
  • TVM is sterk in preventie
  • TVM heeft uniek veiligheidsplan

TVM Belgium gebruikt cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren en om ervoor te zorgen dat wij voor u relevante advertenties tonen. Als u doorklikt, gaat u akkoord met het gebruik ervan. Voor meer informatie over onze cookies, klik hier.