Werkmaterieelverzekering

Een werkmaterieelverzekering van TVM biedt uw bedrijf de beste dekking bij schade aan werkmaterieel. Reken altijd op een verzekeringspakket op maat!
Ik wil een werkmaterieelverzekering

TVM werkmaterieelverzekering

Bent u bijvoorbeeld aan de slag in de bouwsector, als tuinaannemer of als aannemer van grondwerken? Dan is uw klein en groot werkmaterieel van levensbelang. Wie kiest voor een TVM werkmaterieelverzekering voor Vervoer Eigen Rekening (VER) komt nooit voor verrassingen te staan en is zo afgeschermd tegen tal van risico's.

Dit uitgebreide verzekeringspakket omvat zowel een burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering, als een standaard omniumverzekering tot een verzekering machinebreuk (uitgebreide omnium). U kunt optioneel ook een dekking rechtsbijstand toevoegen.

Voordelen van een TVM werkmaterieelverzekering

Complete dekking

Een TVM werkmaterieelverzekering dekt de schade aan uw werkmaterieel, uw aansprakelijkheid bij schade aan derden en uw rechtsbijstand bij juridische geschillen.

Verzekeringspakket op maat

Uw verzekeringspakket wordt afgestemd op uw specifieke behoeften.

Zowel groot als klein werkmaterieel

De Werkmaterieelverzekering van TVM kan toegepast worden op alle soorten klein en groot werkmateriaal: van laad- en loskleppen tot kranen, verhuisliften, afzetinstallaties, vorkheftrucks, compressoren, landbouwtractoren, maaiapparatuur, hoogwerkers, koelunits, enzoverder.

Kenmerken van een TVM verzekering
  • 24/7 bijstand via TVM truck assistance
  • Uitgebreide en kwalitatieve omniumwaarborg
  • Op maat gemaakt pakket
  • TVM is sterk in preventie

TVM Belgium gebruikt cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren en om ervoor te zorgen dat wij voor u relevante advertenties tonen. Als u doorklikt, gaat u akkoord met het gebruik ervan. Voor meer informatie over onze cookies, klik hier.