Ridders van de Weg: een belangrijk initiatief!

donderdag 04 november 2021

Dit jaar zijn er maar liefst 259 Ridders van de Weg. Een nieuw record! Al deze vrachtwagenchauffeurs onderscheiden zich van hun collega’s op vlak van verkeersveiligheid. Om hen te bedanken voor hun dagelijkse inzet en vakmanschap gingen we de baan op met smakelijke verrassingsboxen, die we aan huis leverden.

Een veiliger verkeer is onze grootste prioriteit. 3, 5, 10 of 20 jaar aaneensluitend schadevrij rijden is niet evident. Een vrachtwagen besturen kan je niet vergelijken met een auto. Bovendien wordt het verkeer steeds drukker en de deadlines om goederen te laden en te lossen korter. Helaas is een ongeval snel gebeurd. Toch is 90% van alle ongevallen te vermijden door juist te handelen achter het stuur. 

Onze Ridders van de Weg zijn de beste ambassadeurs om het beroep van vrachtwagenchauffeur positief in de kijker te zetten. Ze bewijzen dat het mogelijk is om bijna dagelijks met de vrachtwagen de baan op te zijn zonder schade te rijden. Een prachtprestatie én een voorbeeld voor alle andere chauffeurs.

 

TVM Belgium gebruikt cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren en om ervoor te zorgen dat wij voor u relevante advertenties tonen. Als u doorklikt, gaat u akkoord met het gebruik ervan. Voor meer informatie over onze cookies, klik hier.