Ridders van de Weg

Vrachtwagenchauffeurs die lange tijd schadevrij rijden, komen in aanmerking voor een bijzonder eervolle onderscheiding.

Door middel van schadepreventie en risicobeheer probeert TVM verzekeringen niet enkel het aantal schades terug te dringen, maar ook een positieve bijdrage te leveren aan de verkeersveiligheid in het algemeen. TVM heeft een diepgeworteld respect voor de prestaties van de chauffeurs. Van zodra ze drie jaar lang schadevrij rijden en voor de volledige vloot vrachtwagens in BA bij TVM verzekerd zijn, kunnen ze voorgedragen worden voor ‘Ridders van de Weg’. Dit is een jaarlijkse onderscheiding voor verkeersveilige vrachtwagenbestuurders.

Deze preventie-ondersteuning wordt u kosteloos aangeboden door TVM, ongeacht het aantal voertuigen in uw wagenpark. Dit veiligheidsinitiatief zorgt niet alleen voor minder schadegevallen, maar ook voor meer werkplezier. Want 'Ridders van de Weg' zijn vakmensen en ambassadeurs van de sector.

Ridders van de Weg Afbeeldingen

 
Verkeersveilige chauffeurs krijgen van TVM jaarlijks de volgende onderscheidingen:

  • Brons: drie opeenvolgende kalenderjaren zonder (of met schuldvrije) schade
  • Zilver: vijf opeenvolgende kalenderjaren zonder (of met schuldvrije) schade
  • Goud: tien opeenvolgende kalenderjaren zonder (of met schuldvrije) schade
  • Diamant: twintig opeenvolgende kalenderjaren zonder (of met schuldvrije) schade

De uitreiking van de onderscheidingen gaat telkens door in het najaar.

TVM Belgium gebruikt cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren en om ervoor te zorgen dat wij voor u relevante advertenties tonen. Als u doorklikt, gaat u akkoord met het gebruik ervan. Voor meer informatie over onze cookies, klik hier.