TVM letselschaderegeling

TVM letselschaderegeling België N.V. is gespecialiseerd in materiële en lichamelijke schaderegeling voor derden.

Wat is TVM letselschaderegeling?

TVM letselschaderegeling België N.V. is het schaderegelingsbureau van TVM. Dit bureau maakt deel uit van een internationale organisatie met vestigingen in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland.

Vertegenwoordiging van buitenlandse verzekeraars

TVM letselschaderegeling België N.V. is erkend door het Belgisch Bureau der Autoverzekeraars als correspondent van tal van buitenlandse verzekeraars. Dit gebeurt in het kader van de Europese Overeenkomst tussen Nationale Verzekeringsbureaus.

Lijst van correspondenten en internationale overeenkomsten

Buitenlandse verzekeraars sturen ons ook schadedossiers door die niet onder de verplichte BA-verzekering vallen. Dat kan gaan van schades in het kader van BA Uitbating tot verhaalsdossiers omtrent de Omniumwaarborg, persoonlijke ongevallen, enz.

TVM letselschaderegeling behandelt autoschades met zowel materiële als lichamelijke gevolgen.  Na onderzoek van de aansprakelijkheid en de vaststelling van de schade, wordt ofwel het Belgisch recht of een buitenlands recht toegepast.

Gespecialiseerd in schaderegeling voor derden

Het schaderegelingsbureau van TVM is gespecialiseerd in de behandeling van letselschades en complexe schades die toevertrouwd worden door derden (particulieren, verzekeraars, verzekeringstussenpersonen,…). Deze schade kan het gevolg zijn van een verkeersongeval, arbeidsongeval, medische fout, sportongeval, vliegtuigongeval, enz.

Voor slachtofferbijstand beschikt TVM letselschaderegeling over de nodige medische, juridische en arbeidsdeskundige knowhow. Na vaststelling van de aansprakelijkheid en de gevolgen van de letselschade, worden deze verhaald op de tegenpartij.

Empathische en actieve schaderegeling

Omgaan met de vaak ingrijpende gevolgen in het leven en de omgeving van het slachtoffer vereist goede sociale vaardigheden, deskundigheid en ervaring. De TVM letselschaderegeling legt de nadruk op een empathische en actieve schadebehandeling. Inleving in de situatie en respect voor het slachtoffer staat steeds centraal.

Deskundige schadebegroting

Bij de begroting en vergoeding van letselschade worden deskundigen van alle aard ingezet (dokters, psychologen, arbeidsdeskundigen, financieel experts, advocaten,...). De al dan niet blijvende schade kan zich uitstrekken tot zowel het persoonlijke als het professionele leven van het slachtoffer.

Streven naar een maximaal resultaat

De werkwijze van TVM letselschaderegeling België N.V. is gebaseerd op persoonlijk contact met de slachtoffers en hun omgeving. Daarnaast kunt u rekenen op een zorgvuldig en transparant schaderegelingsproces waarbij gestreefd wordt naar een maximaal resultaat.

TVM Belgium gebruikt cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren en om ervoor te zorgen dat wij voor u relevante advertenties tonen. Als u doorklikt, gaat u akkoord met het gebruik ervan. Voor meer informatie over onze cookies, klik hier.