TVM international desk

Een transportfirma starten of uitbouwen in het buitenland? Ontdek hier wat TVM International Desk voor u kan betekenen.

TVM international desk

Wilt u uw transportfirma uitbouwen of een nieuw bedrijf starten in het buitenland? Reken dan op de gouden raad van TVM international desk. Deze speciale afdeling van TVM informeert en adviseert u over alle lokale risico’s en verzekeringsoplossingen voor uw specifieke situatie.

Hierbij werken we vanuit het ‘one stop shop’-principe. Dat houdt in dat u als ondernemer of makelaar één aanspreekpunt heeft bij al uw vragen over uw dossier.

TVM haalt alle administratieve en logistieke last van uw schouders op het vlak van verzekeringen. Zo kunt u zich kunt concentreren op wat écht telt: het succes van uw transportonderneming.

Onze producten en diensten zijn steeds toegespitst op de lokale omstandigheden. U kunt steeds rekenen op dezelfde TVM-kwaliteit en -service, waarbij actieve preventie en schade-expertise centraal staan.

Welke verzekeringen?

  • TVM BA verzekering motorrijtuigen in België, Nederland, Luxemburg, Polen en Duitsland
  • BA verzekering motorrijtuigen in Portugal, Roemenië, Slovakije, Tsjechië en Groot-Brittannië via lokale partnerschappen
  • TVM Omnium, CMR, CTA in alle bovenvermelde landen

Al onze buitenlandse TVM-producten en -diensten worden aangeboden conform de lokale wetgeving. Wat met de afrekening en het schadebeheer? Die gebeurt op dezelfde manier als voor onze klanten in België en Luxemburg.

Meer informatie? Laat uw makelaar contact opnemen met zijn/haar regionaal commercieel verantwoordelijke of productiebeheerder bij TVM Belgium.

TVM Belgium gebruikt cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren en om ervoor te zorgen dat wij voor u relevante advertenties tonen. Als u doorklikt, gaat u akkoord met het gebruik ervan. Voor meer informatie over onze cookies, klik hier.