Missie, visie en kernwaarden

TVM is de verzekeringsexpert voor transport over de weg en de automotive-branche. Ontdek hier onze missie, visie en kernwaarden.

Missie

TVM maakt veilig transport mogelijk door risico’s te onderkennen, te voorkomen en/of te verzekeren.

De kracht van TVM? Het belang van onze verzekerden staat voorop. TVM verzekeringen is een coöperatie met hoofdkantoor in Hoogeveen, Nederland. Als Nederlandse coöperatie zijn onze verzekerden onze aandeelhouders: aan hen leggen we verantwoording af. De coöperatie TVM heeft geen winstoogmerk. Zo kunnen de leden en verzekerden van TVM een actieve rol spelen bij het bepalen van het beleid.

Visie

TVM is de Europese coöperatieve verzekeraar voor transport, logistiek, binnenvaart en automotive. Hierbij wordt TVM herkend en gewaardeerd als gespecialiseerde, innovatieve partner. Door samenwerking met klanten en stakeholders behoren onze leden tot de veiligste vervoerders van Europa.

Kernwaarden

Deze vier TVM-kernwaarden zijn de grondbeginselen van onze coöperatie. Deze waarden zitten in ons DNA en komen terug in ons doen en laten. Kortom: deze kernwaarden zijn een weerspiegeling van hoe we met onze makelaars, verzekerden én medewerkers wensen om te gaan.

  • Betrokkenheid
  • Betrouwbaarheid
  • Deskundigheid
  • Ondernemingszin

TVM Belgium gebruikt cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren en om ervoor te zorgen dat wij voor u relevante advertenties tonen. Als u doorklikt, gaat u akkoord met het gebruik ervan. Voor meer informatie over onze cookies, klik hier.